Fordele
Rabat på ferien med 3F Som medlem af 3F har du mulighed for en lang række fordele og rabatter som f.eks. feriehuse og FolkeFerie.dk. Læs mere om dine muligheder her.

Hvis du er medlem af 3F, kan du få rabat på ferien, hvad enten du er til hyggelige sommerhuse i Danmark, camping med hele familien eller udlandsrejser til storbyer og solskinsøer.

3F ejer en lang række feriehuse overalt i Danmark, som du som medlem kan leje til en god pris. Derudover administrerer grupperne i 3F en række feriehuse, som du kan leje, hvis du arbejder under en af de 3F overenskomster, som feriefondene dækker.

Gode rabatter hos FolkeFerie.dk

Som medlem af 3F er der altid gode rabatter at hente hos FolkeFerie.dk. Du kan blandt andet få 10 procent rabat, når du bestiller en uge- eller miniferie i Helsingør, eller spare mindst 300 kroner pr. person på Mellieha Holiday Centre på Malta.

Se dine rabatter og feriemuligheder på FolkeFerie.dk
Få PlusKort rabat på din næste ferie

Med dit 3F PlusKort i hånden kan du få rabat på hotelophold, charterrejser, skiferier, spaophold, sommerhuse, krydstogter og meget mere. Kortet giver helt op til 20 % rabat, så besøg pluskort.dk inden du bestiller din næste ferie.

Se ferierabatter på PlusKort.dk
Gratis a-kasse medlemskab Som lærling eller elev kan du få gratis medlemskab af a-kassen. Du skal være medlem af a-kassen for at få dagpenge. Meld dig ind i 3F fagforening som lærling eller elev for kun 65 kroner om måneden.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt