Forside Fordele Få hjælp Bliv medlem Søg Log ind Fordele Rabat på ferien med 3F Som medlem af 3F har du mulighed for en lang række fordele og rabatter som f.eks. feriehuse og Folkeferie.dk. Læs mere om dine muligheder her.

Hvis du er medlem af 3F, kan du få rabat på ferien, hvad enten du er til hyggelige sommerhuse i Danmark, camping med hele familien eller udlandsrejser til storbyer og solskinsøer.

3F ejer en lang række feriehuse overalt i Danmark, som du som medlem kan leje til en god pris. Derudover administrerer grupperne i 3F en række feriehuse, som du kan leje, hvis du arbejder under en af de 3F overenskomster, som feriefondene dækker.

Gode rabatter hos Folkeferie.dk Som medlem af 3F er der altid gode rabatter at hente hos Folkeferie.dk. Du kan blandt andet få 10 procent rabat, når du bestiller en uge- eller miniferie i Helsingør, eller spare mindst 300 kroner pr. person på Mellieha Holiday Centre på Malta.
Se dine rabatter og feriemuligheder på Folkeferie.dk
Plus Kort rabat på hoteller Med dit PlusKort i hånden kan du få rabat på diverse hoteller, campingpladser og hos rejsebureauer. Kortet giver helt op mod 20 procent i rabat, så husk at se ferierabatter på pluskort.dk, inden du bestiller dit ophold.
Se ferierabatter på PlusKort.dk
Bliv medlem af 3F Som medlem af 3F er du del af et fællesskab, der sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Som medlem får du desuden en række favorable fordele som PlusKort, Superliga billetter, billige forsikringer og juridisk hjælp.
Læs mere her
Læs mere her

OK20: Til dig der skal stemme Vores partner Assembly Voting sender lige nu mails ud om OK20-afstemning fra 3f@mail.aion.dk. De mails kan du trygt åbne. 3F sender også mails ud fra en adresse, som ender på @3f.dk.
Vi advarer mod at åbne fup-mails, der udgiver sig for at være 3F, der ikke er sendt fra de to mails, som vi har omtalt.
Kø til at komme på Mit3F Der er i øjeblikket mange besøgende på Mit3F. Der kan derfor være ventetid, inden du får adgang til at komme på Mit3F. Vi anbefaler, at du eventuelt prøver at logge på senere.
Kontakt