Fredericia
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Fredericia. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Se alle
Bygge og Grøn gruppe
Medlemmer
Årsmøde Transportgruppen
Medlemmer
Industrigruppen
Medlemmer
Nyheder Se alle

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Præsentation af de 3 kandidater PSHR & Offentlig-gruppe

Datoer for Årsmøder 3F Fredericia 2021

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Industriens Pension: Pensionsordningen bliver endnu mere fleksibel

Til sommer ændres pensionsordningen i Industriens Pension, så eksisterende medlemmer med små indbetalinger helt kan fravælge alle forsikringer og i stedet spare mere op til pension, mens nye medlemmer med små bidrag automatisk får en ordning uden forsikringer.

En varm tanke fra os til jer – Et år efter, at Danmark lukkede ned

Torsdag 11. marts 2020 er historisk. Det er nemlig den dag, hvor statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned på grund af en global pandemi.
Medlemsblade Se alle

Forår 2021

Læs bl.a. om: 3F'er bliver valgt som borgmester. Arbejdspladsreportage af ung og faglig aktiv på Fredericia havn. Gruppeformand Karen Jepsen takker af.

Efterår 2020

Læs bl.a. om: Bedre mulighed for andekendelse af arbejdsskader, Ansat som Vikar ? Dit barns fritidsjob.

Forår 2020

Så er 3F Fredericias lokalblad på vej til medlemmernes postkasser.
Kontakt