Aktuelt
Nyheder

Generalforsamling 2022

Torsdag 1. december 2022 kl.19.00 Venusvej 32, 7000 Fredericia

12 ideer til julegaveindkøb med PlusKort

Julen står for døren, og det er tid til at få styr på julegaverne. Med PlusKort sparer du penge på et bredt udvalg af produkter, som vil bringe glæde hos alle aldersgrupper. Netop nu kan du også være med i...

Skal du have en ekstra julegave i år?

Spil med i PlusKort julekalenderen, og vind tøjgavekort, sæsonkort til forlystelsesparker, gavekort til oplevelser og meget andet.

Allan smider håndklædet i ringen

En arbejdsulykke har givet Allan Deluga et erhvervsevnetab på 85 procent, men han får kun udbetalt knap en fjerdedel af pengene. Efter årelang kamp smider Allan håndklædet i ringen...

NY FORMAND FOR PSHR OG OFFENTLIG GRUPPE i 3F Fredericia

Birgitte Aagaard Østergaard blev valgt som ny formand, da gruppen afholdt ekstraordinært årsmøde tirsdag 15. november 2022

Ansvarsforsikring der ikke koster ekstra

Er du mellem 18 år og 25 år, er der her en helt særlig medlemsfordel der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting.

Kom og vær med til 3F Superliga

3F er hovedsponsor på Danmarks bedste fodboldrække 3F Superliga. Det betyder endnu flere fordele til dig som medlem af 3F.

Jensens Bøfhus A/S underbetaler stadig deres ansatte

Siden 2020 har Jensens Bøfhus A/S ikke haft overenskomst, fordi de ville give deres unge tjenere 20 kroner mindre i timen.

Sponsoraftale Erritsø GIF Rugby og 3F Fredericia

Nu kan du søge om ret til tidlig pension

Fra 1. august er det muligt at søge om ret til tidlig pension. Læs her, hvad det kræver, hvis du vil trække dig tidligere tilbage fra arbejdsmarkedet.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt