Aktuelt
Nyheder

Spisning og foredrag

FH Fredericia inviterer til spisning og foredrag "Working Poor Roadtrip" 8. november 2023

OK Forhold 2024

Skal 2024 være året, hvor du med god samvittighed kan reklamere med, at din arbejdsplads har fået overenskomst og dermed OK Forhold ?

Ung & Underbetalt

ER DU UNG OG UNDERBETALT I RESTAURATIONSBRANCHEN Eller kender du en der er... Så læs med her

Er du ung 3F’er? Så skal du være obs på din pensionsordning

Særligt hvis du er ung med begrænset pensionsopsparing og har stiftet familie, bør du tjekke hvor meget din forsikring vil sikre dine efterladte, hvis du skulle gå bort.

Fri adgang for dig og ledsager til 3F Superligakampe

3F Superligasæsonen 2023-2024 sparkes i gang fredag den 21. juli, og det betyder også, at du som 3F-medlem igen kan komme ind og opleve fællesskabet på tribunerne, når dit favorithold spiller.

Topmøde for arbejdsmiljørepræsentanter

I forbindelse med den europæiske arbejdsmiljøuge i uge 43 afholdes der den 25.-27. oktober 2023 Topmøde for alle 3F's arbejdsmiljørepræsentanter.

Bliv faglært på 110 procent dagpenge

Er du ledig og ufaglært? Eller har du en forældet faglært uddannelse? Så kan du nu tage en erhvervsuddannelse på 110 procent af din dagpengesats, hvis du er over 30 år.

Husk, at du har disse forsikringer via din pensionsordning

Når du tænker pension, er forsikring måske ikke lige det første, der falder dig ind. Men din pensionsordning indeholder også forsikringer, der sikrer dig og din familie økonomisk tryghed i arbejdslivet. Herunder kan du læse mere om, hvordan de dækker.

Ansvarsforsikring der ikke koster ekstra

Er du mellem 18 år og 25 år, er der her en helt særlig medlemsfordel der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt