Frederiksborg
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Frederiksborg. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Se alle
Seniormøde på Bakken
Medlemmer Tilmeld
Sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen
Medlemmer Tilmeld
Er dit barn ordblind?
Medlemmer
Nyheder Se alle

Få rabat på sommeraktiviteter med PlusKort

Den er god nok! Legebørn i alle aldre kan endelig få brændt krudt af, og få én på opleveren.

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Restriktioner i den kollektive trafik lempes

Fra mandag den 14. juni 2021 er der nye regler for at færdes i den kollektive trafik m.v.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Skriv ikke under

Skriv ikke under, hvis din arbejdsgiver kræver »Tro- og love-erklæring« på baggrund af den ny lovgivning om vanvidskørsel.

Faglig medarbejder søges

3F Frederiksborg søger en faglig medarbejder til at organisere og servicere vores medlemmer inden for Byggegruppens overenskomster. Vi ønsker en ny kollega, som har drive og mod på at bruge denne, til primært at være afdelingens ansigt udadtil - på...
Medlemsblade Se alle

Fuld Fart Frem nr. 1 2021

Læs nyt fra branchegrupperne, socialrådgiverne og A-kassen. Beretning fra ambulanceredder under Corona-pandemien. Uddannelsen som nedriver. Generalforsamling i fagforeningen 2021.

Fuld Fart Frem nr. 4 2020

Læs om: Ny formand for 3F Frederiksborg Lennart og Thomas tænker hver dag på at undgå nedslidning Tag på kursus - bliv rustet til TR-arbejdet Nyt fra branchegrupperne Socialrådgiverne: Ny mulighed for pension til nedslidte Nyt fra pensionist og efterlønsklubberne...

Fuld Fart Frem nr. 3 2020

Fuld Fart Frem 3/2020 fortæller om byggeriet af Hillerød Sygehus, den nye ferielov og nyuddannede serviceassistenter.
Kontakt