Frederiksborg
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Frederiksborg. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Lærlinge indtog huset

Som en del af tømreruddannelsen kommer lærlingene forbi 3F Frederiksborgs lokaler til en snak om vilkår, arbejdsforhold og jobbet som tømrer.

Skolebesøg hos redderne

På stolene sad omkring 25 kommende ambulancereddere. I halvanden time lyttede de og deltog aktivt i samtaler om det psykiske arbejdsmiljø med Jannik, der er forhenværende ambulanceredder og nu førtidspensionist grundet PTSD.

Sådan sikrer du et godt arbejdsmiljø for unge under 18 år i feriejobs

Sommerferien er lige rundt om hjørnet. For mange unge betyder det arbejde. Med guiden her er du og de unge på din arbejdsplads klædt godt på til sommeren.

Fokus på opmåling for anlægsgartnerne

I 3F Frederiksborg arbejder vi for, at alle medlemmer har de bedste løn- og arbejdsforhold. Lige nu sætter vi fokus på opmåling for anlægsgartnerne.

Oplysningskampagne på Fujifilm Bioteks byggeplads

Velkommen til Danmark, her er info om den danske model og en kop kaffe. Sådan lød budskabet fra 3F Frederiksborg sammen med Blik og Rør og El-forbundet, da vi i dag afholdt oplysningskampagne ved Fujifilm Bioteks byggeplads i Hillerød.

2 mand søges til igangværende akkordsjak

Har du mere end 1 års erfaring, så er der mulighed for job på en byggeplads i Viby Sjælland.

Jeg glæder mig til at være en del af 3Fs fællesskab

Kim Andersen er ny økonomiansvarlig i 3F Frederiksborg. Han kommer med en faglig stærk baggrund og erfaring fra medlemsorganisationer.

Jensens Bøfhus A/S underbetaler stadig deres ansatte

Siden 2020 har Jensens Bøfhus A/S ikke haft overenskomst, fordi de ville give deres unge tjenere 20 kroner mindre i timen.
Medlemsblade Se alle

Fuld Fart Frem nr. 1 2022

Læs om: Ny struktur i fagforeningen med færre formænd og flere fodfolk. Generalforsamling 2022 1. maj Faglige sager

Fuld Fart Frem nr. 2 2021

Læs bestyrelsens beretning til generalforsamlingen, besøg på virksomheden Ellab A/S, nyt fra branchegrupperne, indkaldelser til generalforsamlinger i branchegrupperne og i fagforeningen.

Fuld Fart Frem nr. 1 2021

Læs nyt fra branchegrupperne, socialrådgiverne og A-kassen. Beretning fra ambulanceredder under Corona-pandemien. Uddannelsen som nedriver. Generalforsamling i fagforeningen 2021.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt