Aktuelt
Nyheder

Urimelige forhold

Efter at flere lokale 3F afdelinger den 1. marts har besøgt chauffører og vognmænd, som kører flextrafik fra sygehuse i Region Sjælland og Region Hovedstaden, kræver vi, at Movia handler nu!

Fastelavn er mit navn ...

Sol fra en skyfri vinterhimmel. Trylleri, ballonkunst, teater, boller, kakao, slik og tøndeslagning. 130 begejstrede børn og voksne. Så kan vi ikke ønske os mere ...

Bevar seniorpensionen i sin nuværende form

Stop jagten på de kollegaer, som igennem et langt arbejdsliv har været med til at gøre vores samfund til det velfærdssamfund vi har i dag!

3F'erne fik begrænsede tab i historisk svært investeringsår

2022 blev et meget dramatisk år med massiv modvind for både aktier og obligationer verden over. Det ramte alle pensionsselskaber, men 3F’ernes pensionsselskaber, Industriens Pension og PensionDanmark, kom igennem året med de mindste tab i branchen.

Sommertur med Seniorklubben Hillerød

Bustur den 11. - 15. juni, hvor vi sætter kursen mod Sønderjylland. Vi bor fast på hotel ved Vojens og hver dag tager vi på udflugt til seværdigheder i landsdelen. Vi skal bl.a. opleve Marsktårnet, Rømø, Mandø, Gråsten og Sønderborg....

Løntjek gav kroner igen igen

Alle medlemmer af fagforeningen kan få et gratis løntjek. Vi tjekker dine lønsedler igennem for fejl. og mangler og meget, meget ofte giver det dig kroner i kassen. Det benyttede en voksenlærling sig af og der viste sig flere fejl...

Skriv under: Bevar store bededag

Er du enig i, at store bededag skal bevares, så skriv under på bevarstorebededag.dk.

Eleverne på Fujifilm i fokus

Der var både plads til grin og jokes, men også fokus på emner omkring elevernes arbejdsmiljø og arbejdsforhold, da eleverne på Fujifilm mødtes i fagforeningen til en indledende snak om elevklub.

Hvis din lønseddel ligner noget knald så giv 3F et kald

En lønseddel kan være svær at gennemskue. Men der er hjælp at hente, hvis du er medlem af en rigtig fagforening. Det opdagede Sebastian, da han bad 3F Frederiksborg om et løntjek.

Forhandlingerne for transport lager og havnearbejdere er i gang

Fredag formiddag blev forhandlingerne om en ny overenskomst for dig, der arbejder inden for transport, lager og havne, sat i gang. Traditionen tro blev forhandlerne klappet ind af den fremmødte skare.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt