Aktuelt
Nyheder

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Restriktioner i den kollektive trafik lempes

Fra mandag den 14. juni 2021 er der nye regler for at færdes i den kollektive trafik m.v.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Skriv ikke under

Skriv ikke under, hvis din arbejdsgiver kræver »Tro- og love-erklæring« på baggrund af den ny lovgivning om vanvidskørsel.

Faglig medarbejder søges

3F Frederiksborg søger en faglig medarbejder til at organisere og servicere vores medlemmer inden for Byggegruppens overenskomster. Vi ønsker en ny kollega, som har drive og mod på at bruge denne, til primært at være afdelingens ansigt udadtil - på...

OK21 - 3F Frederiksborgs medlemmer var splittede

Afstemningen om de offentligt ansattes overenskomster er slut. På landsplan stemte 81% af medlemmerne ja til den nye overenskomst, 19% stemte nej.

Buschaufførerne råber vagt i gevær – og vi råber med!

Genåbningen af Danmark gik så småt i gang for et par uger siden. Livet begynder at minde om noget, vi kendte, før COVID-19 gjorde sit indtog. Der slækkes mere og mere på de krav, vi har lært at leve med....

Lærer du nok hos din mester?

I Byggegruppen i 3F Frederiksborg oplever vi, at flere lærlinge stiller spørgsmålstegn ved, om de lærer nok på deres læreplads. De føler ikke, at deres opgaver er alsidige nok, og søger derfor råd hos os.
Kontakt