Aktuelt
Nyheder

Danmarks bedste 3F afdeling søger en faglig medarbejder der er uddannet tømrer

3F Frederiksborg søger en faglig medarbejder til pladsbesøg, lærlinge og faglig sagsbehandling med tiltrædelse den 1. januar 2023 eller snarest derefter.

12 ideer til julegaveindkøb med PlusKort

Julen står for døren, og det er tid til at få styr på julegaverne. Med PlusKort sparer du penge på et bredt udvalg af produkter, som vil bringe glæde hos alle aldersgrupper. Netop nu kan du også være med i...

EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I 3F FREDERIKSBORG

I henhold til afdelingsvedtægternes § 13 indkalder bestyrelsen hermed til ekstraordinær generalforsamling: Mandag den 12. december 2022 kl. 17.00 i fagforeningens lokaler på 1. sal på Milnersvej 41 D, 3400 Hillerød.

Bølgeskvulp i Gribskov

Gribskov Svømmehal havde uretmæssigt ladet en del ansatte være timelønnet i stedet for månedslønnet hvilket blandt andet betød, at de ikke har fået fuld løn under sygdom.

Elev fik 90.000 kroner efterbetalt

Hillerød Golfklub havde anvendt en forkert overenskomst i forhold til en Greenkeeperelev.

Adventskalenderen er tilbage

Ingen jul uden 3F Frederiksborgs adventskalender. Der er gode præmier og godt med julestemning på vores Facebook side fra på søndag, hvor vi træder ind i første søndag i advent.

Skal du have en ekstra julegave i år?

Spil med i PlusKort julekalenderen, og vind tøjgavekort, sæsonkort til forlystelsesparker, gavekort til oplevelser og meget andet.

Husk at holde øje med din pension

Det kan godt betale sig at tjekke op på pension, løn og ferie. Det viste sig at være en god ide for et af vores medlemmer.

Støttedemo for strejkende Renellmedarbejdere

3F har indledt konflikt mod rengøringsvirksomheden Renell A/S, fordi Renell ikke vil tegne overenskomst med 3F. Renell har ”overenskomst” med det Faglige Hus og er medlem af Kristelig Arbejdsgiverforening.

Nu kan du få fornyet dit ADR bevis på 1.7 dage

Hvis du allerede har et ADR Bevis og det skal fornyes, kan du tage dette re-certificeringskursus på 1,7 dage hos U/Nord.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt