Nyheder
3F Frederiksborg får ny formand På en ekstraordinær generalforsamling mandag d. 12. december blev Daniel Leigther Dyhrberg valgt som ny formand for 3F Frederiksborg. Valget foregik uden modkandidat.

Den 41-årige tidligere soldat og stilladsarbejder afløser Mikkel Andersen, der er blevet valgt som formand for FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation) Hovedstaden. Daniel Leigther Dyhrberg har det seneste halvandet år arbejdet som faglig sekretær i Byggeteamet i 3F Frederiksborg.

Mærkesagerne
Den nye formand kommer til at fortsætte den nuværende retning for 3F Frederiksborg, da, som han forklarer, man tydeligt kan se, at afdelingen har rykket sig i mange rigtige retninger.

Men der vil også blive nye tiltag og et personligt præg fra Daniel Leigther Dyhrberg.
”Den nuværende retning for 3F Frederiksborg skal fastholdes, fordi vi er på rette vej. Men det er klart, at jeg også kommer med nogle tanker og mærkesager, som vi skal arbejde videre med. Det arbejde glæder jeg mig til at sætte gang i.”

Den nye formand vil ikke løfte sløret for alle mærkesagerne, men fortæller, at der blandt andet vil komme et øget fokus på organisering, medlemsservice og fagligt arbejde.
”I 3F Frederiksborg er vi inde i en positiv udvikling. Vi har medlemsfremgang. Vi går professionelt til opgaverne. Det fundament skal vi bygge videre på nu. Vi skal endnu højere grad ud på arbejdspladserne og organisere. Vi skal endnu tættere på medlemmerne også i de samtaler, der kan være svære at tage. Det er jo medlemmerne, vi er her for.”

Stor tak til Mikkel
På den ekstraordinære generalforsamling blev der også taget afsked med Mikkel Andersen, der har indtaget formandsposten i FH Hovedstaden.

Daniel Leigther Dyhrberg takkede den afgående formand for at sætte retning og have løftet 3F Frederiksborg.
”Mikkel har med sin strategi gjort en tydelig forskel for 3F Frederiksborg. Det har løftet afdelingen og gjort os synlige på mange flader. Det arbejde har krævet mod, dedikation og håndværk. Det skal Mikkel både have stor ros og anerkendelse for."


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt