Nyheder
Besøg på Falck i Farum Det blev til gode snak og meningsudvekslinger, da 3F Frederiksborg var på besøg hos Falck i Farum.

Med favnen fuld af morgenbrød mødte formand Mikkel Andersen og faglig sekretær Elaine Larsen op på stationen i Farum kl. 06 i morges. Foruden at byde de ansatte på morgenmad, så var de også klar med blok og pen til at samle op til morgenens mange samtaler.

For selv om der var god stemning bar morgenmødet også præg af alvor. Både ambulanceredderne og autoredderne havde emner på hjertet, der berørte arbejdsmiljø, overenskomster, arbejdsskader og uddannelse.

Mødet var sat i stand gennem Tommy Johansen, TR på stationen i Farum og område TR for Region Hovedstaden.

”Tak til 3F Frederiksborg for at stille op. Det ved jeg er værdsat af både mig selv og redderne. Der har været en rigtig positiv stemning blandt dem, som vi har snakket med her til morgen. Redderne følte sig hørt og taget mod. Så det ser vi frem til at gøre igen.”, lyder det fra Tommy.

Kø på Mit3F Der er i øjeblikket længere svartider på 3f.dk. Du kan derfor opleve at blive sat i kø, når du vil tilgå funktioner på Mit3F.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt