Nyheder
Besøg på Møllebro Med favnen fuld af grillpølser og Cocio tog 3F Frederiksborgs rullende grillkaravane på besøg på Møllebro. Her var mere end 50 igennem til pølser i svøb og social og faglig snak.

Besøget på Møllebro er en del af 3F Frederiksborgs arbejde med at være tæt på både medlemmer og virkeligheden. Hen over grillene og rundt på pladsen var der store smil.
”Det sociale er vigtigt. Når vi kommer ud med grillene, så er det et godt afbræk. Vi får nogle andre samtaler end, hvis vi sad i et mødelokale med kunst på væggene.”, forklarer David Jennow fra forbundet.

Den gode oplevelse
Grill-karavanen er i første omgang tiltænkt besøg på de store pladser i lokalområdet. Møllebro var det andet besøg indtil videre og bedømt på de to første gange er konceptet lykkes.

”Det skaber en god oplevelse på begge sider af grillen. Vi får en masse god viden med hjem og kan svare på forskellige spørgsmål og tanker. Og så er det bare en hyggelig dag, hvor folk går glade tilbage på arbejde. Det er sgu en god fornemmelse at tage hjem med; at du har gjort andre i endnu bedre humør.”, lyder det fra Lars Gottschalck fra forbundet.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt