Nyheder
Brug din fagforening I 3F Frederiksborg er vi her for dig og dine vilkår. Senest har et medlem i transportbranchen fået godtgørelse på mere end 60.000 kroner efter 3F Frederiksborg gik ind i hans sag.

I 3F gør vi dig stærkere, som mottoet lyder. Det sker gennem vores fælles sammenhold, der sikrer og forbedrer arbejdsvilkår for 3F’ere.

Hver dag kæmper de faglige medarbejdere for, at overenskomster overholdes, så dine rettigheder ikke fjernes. Når det sker, så er de klar til at hjælpe dig.

En af de seneste sager gav et medlem en godtgørelse på mere end 60.000 kroner. I den konkrete sag var fejl i ansættelseskontrakten, forkert udbetaling af løn og uberettiget afskedigelse, da han blev afskediget efter at være vendt tilbage fra fædreorlov.

Ring til os
Er du det mindste tvivl om dine vilkår og rettigheder, så tag ring på 70 30 08 08. Det kan for eksempel være, at du er i tvivl om din løn? Det kan være spørgsmål om arbejdstid og afspadsering? Måske du er i tvivl om reglerne for barsel eller om du har fri Grundlovsdag?

De faglige medarbejdere tjekker også gerne din ansættelseskontrakt for dig.

Vi er her – og vi er her for dig.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt