Nyheder
Det kan betale sig at få tjekket sin kontrakt Et medlem kontaktede 3F Frederiksborg i forbindelse med, at han ikke kunne se, at han havde fået feriepenge.

3Fs faglige sekretær Daniel Dyhrberg tog sagen. Han kunne se, at virksomheden var blevet konfliktet, fordi den havde nægtet at tegne overenskomst. Han bad herefter medlemmet om at sende alle lønsedler samt ansættelsesbevis.

Da Daniel modtog ansættelsesbevis og lønsedler, kunne han se, at virksomheden havde tegnet et ansættelsesbevis, hvor der stod, at medlemmet var dækket af 3F’s overenskomst.

Derfor udarbejdede 3Fs faglige sekretær et påkrav på 86.000kr for manglende pension, feriepenge og søgnehelligdagsopsparing som han sendte videre til afdelingens civiladvokat.

Civiladvokaten begærede virksomheden konkurs. I retten valgte virksomheden derfor at betale det fulde beløb for netop at undgå en konkurs.

I går formiddags overraskede Daniel Dyhrberg medlemmet med en check på 86.000 kroner og et tillykke med at være i en rigtig fagforening, der kæmper for sine medlemmer.

 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt