Nyheder
Et fornuftigt resultat Efter sympatikonflikt siden april og en demonstration foran byggepladsen indgik hovedentreprenør Dyrlund Sørensen A/S og Vivo Ejendomme en aftale med 3F om, at ophøre samarbejdet med MH Entreprenør og Kloak ApS med øjebliklig virkning, og samtidig forpligte sig til at bruge virksomheder med overenskomst i fremtiden.

3F Frederiksborg havde i sidste uge varslet demonstration foran byggepladsen på Kongevejen 2 i Fredensborg. Her er Vivo Ejendomme ved at opføre seniorboliger.
En af underentreprenørerne, MH Entreprenør og Kloak ApS, har igennem længere tid nægtet at tegne overenskomst.

Undervejs i morgenens demonstration blev der afholdt møde mellem 3F, bygherren/hovedentreprenøren og MH Entreprenør og Kloak ApS.
Resultatet af mødet blev, at MH Entreprenør og Kloak ApS blev opsagt fra byggeriet med øjebliklig virkning.
Ydermere har Dyrlund Sørensen og Vivo Ejendomme forpligtet sig, på skrift, til at bruge virksomheder med overenskomst på byggeriet. Der vil desuden også være løbende dialog med 3F Frederiksborg omkring byggeriet.

MH Entreprenør og Kloak ApS tog efter morgens demonstration kontakt til 3Fs faglige sekretær med henblik på videre dialog.

Daniel Dyhrberg har haft sagen. Han var efterfølgende ganske tilfreds med resultatet og opbakningen fra en række 3F-afdelinger.
”Vi gav virksomheden alle muligheder for at tegne en overenskomst. Det har de nægtet hele vejen igennem. At hovedentreprenøren og bygherren så tager ansvaret på sig, det er kun dejligt at se. Nu har vi en aftale på skrift om, at der er ordnede forhold herude. Det er trygt for de ansatte og for de kommende beboere i seniorbofællesskabet. Der skal lyde stort tak til alle dem, der mødte op og bakkede om vores kollegaer.”

*Opdatering*
MH Entreprenør og Kloak ApS har i går aftes skrevet under på en overenskomst med 3F og meldt sig ind i DI.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt