Nyheder
Fantastisk sommerfest Kamelridning, gøgleri, musik, hoppeborg, konkurrencer, lækker mad og godt vejr - så kunne det ikke blive bedre ved fagforeningens sommerfest den 26. august.

Bestillingerne af mad måtte opjusteres og et større telt måtte bestilles efterhånden som tilmeldingerne til fagforeningens sommerfest den 26. august strømmede ind. 

Da dagen oprandt havde over 230 meldt deres ankomst og allerede sidst på formiddagen begyndte folk at indfinde sig på pladsen, og der kom hurtigt gang i maskinen med Slush-ice, selvom de fleste forældre nok havde håbet, at det kunne vente til efter maden ;o)

Daniel Dyhrberg bød velkommen og mens vi ventede på, at der blev sagt værsgo' til buffeten, fik mange sig en ridetur på æsel eller kamel.

I haven var der mulighed for en tur i hoppeborgen eller familierne kunne dyste i forskellige spil og sidst på dagen delte formanden præmier ud til holdene.

Efter maden blev det Øglegøgleren Mugges tur til at optræde som tryllekunstner og jonglør, mens han leverede politiske stikpiller om dagens Danmark.

Som afslutning på dagen underholdt bandet »Whole Lotta Shakin'« med velkendte numre af Kim Larsen, Beatles, Stones og Elvis. 

Ungerne overvandt genertheden og blev lokket på dansegulvet med udsigt til en slikposer som belønning.


Voksne og børn hyggede sig i haven på Milnersvej – og det rekordhøje antal deltagere betyder, at sommerfesten i fremtiden bliver en fast 

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt