Nyheder
For en faglig aktiv ungdom 3F Frederiksborg vil sammen med 3F København, 3F BJMF og 3F Kastrup gøre en særlig indsats for at unge blive medlemmer af fagforeningen, og at de unge også bliver fagligt aktive

Derfor er vi en del af et 3 årigt projekt, hvor vi har søgt og netop fået økonomisk støtte i forbundet med det mål, at vi skal øge antallet af unge medlemmer med 10% og aktivere de unge i fagforeningens arbejde. Vi skal lave opsøgende arbejde på uddannelsesinstitutionerne, herunder folkeskolen og vi skal skabe aktiviteter, der kan tiltrække unge og give dem mulighed for at blive aktive. 

Fagligt aktive unge er fremtidens tillidsfolk, både på arbejdspladsen og i fagforeningen.

 

I 3F Frederiksborg har vi 1091 unge medlemmer og 275 unge, der kun er medlem af A-kassen. Det meste af arbejdet med unge er i dag koncentreret om tømrer/snedker-lærlingene og erhvervskolen. Vores mål er også at gøre en særlig indsat for at få organiseret og inddraget flere fritidsjobbere, ufaglærte unge og elever indenfor andre brancher under 3F.

 

Unge skal få andre unge med

Vi vil forsøge at få unge i fagforeningen til at deltage i arbejdet med at få andre unge med. Tanken er, at vi får skabt et »korps« af unge, som kan deltage i skolebesøg og være med til at skabe aktiviteter. Aktiviteterne kan være af social eller faglig karakter og således være alt fra fodboldturneringer til temamøder, – det væsentlige er at ramme det, som unge har lyst til at deltage i, og på den måde skabe et forhold til fagforeningen og hvad faglig organisering kan bruges til.

I fagforeningen vil vi udpege en særlig ansvarlig for det faglige ungdomsarbejde.

 

Det bliver et spændende – og som sagt skal de unge inddrages og have indflydelse, så hvem ved 

– måske bliver det til helt nye måder for fagforeningen at "komme ud over rampen" ...

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt