Nyheder
Inspiration for ledige Den 24. juli starter A-kassen i 3F Frederiksborg en inspirationsuge for ledige, hvor man kan få styr på sine kompetencer, få tips til at bruge sit netværk i jobsøgningen og få lagt en personlig handlingsplan. Inspirationsugen bliver gentaget de kommende måneder, hvor Kim Damgaard er ansat i 3F Frederiksborg for at yde en professionel håndholdt indsats for ledige.

Kim Damgaard er underviser på holdet og han har stor succes som jobcoach og mentor for ledige, som står i den situation, at skulle ud på arbejdsmarkedet.

Han er god til at få mennesker til at reflektere over egne evner og ønsker for fremtiden og han er med til at ”sparke” døre ind til videre arbejde.

Kim har over 13 års erfaring som jobkonsulent og har sammen med flere jobcentre og fagforeninger i Hovedstaden, sammensat forløb til de af vores medlemmer, som trænger til at få en viden om de muligheder, der er for den enkelte. Det kan være uddannelsesløft, brancheskift, opkvalificering eller ordinært arbejde.

Det bliver godt …


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt