Nyheder
Jeg glæder mig til at være en del af 3Fs fællesskab Kim Andersen er ny økonomiansvarlig i 3F Frederiksborg. Han kommer med en faglig stærk baggrund og erfaring fra medlemsorganisationer.

Som uddannet cand.merc.aud (Revisorkandidat) er 52 årige Kim Andersen vant til at styre tal og processer. De evner og erfaringer tager han med sig til 3F Frederiksborg, hvor hans primære opgaver bliver økonomi og medlemsservice.
”Jeg kommer ikke til at revolutionere det hele. I starten skal jeg sætte mig ind i organisationen og de forretningsgange her er. Derfra kan der være muligheder for at se på, hvordan vi gør tingene. Til syvende og sidste er vi her jo for at skabe de bedste løsninger for medlemmerne.”, forklarer Kim.

At valget faldt på 3F Frederiksborg skyldtes særligt to ting; arbejdet i spændet mellem det offentlige og private samt 3Fs renomme og syn på mennesker og medlemmer.
”Når man ser 3F udefra, så er det jo yderst prisværdigt, at man som fagforening tager hånd om medlemmerne som hele mennesker. At man passer på hinanden. Det er gode holdninger og kvaliteter, som absolut gjorde meget. Jeg ser frem til at bidrage med, at 3F Frederiksborg i fremtiden også er relevant for arbejdstagere inden for en lang række brancher.”, fortsætter han.

”Og så glæder jeg mig til at møde 3F Frederiksborgs medlemmer og forhåbentlig være med til, at der både kommer flere medlemmer, og at medlemmerne her får den bedst mulige service.”

Privat er Kim gift med Karin, som han har to børn med. Fritiden bruges blandt andet som frivillig i løbe- og håndboldklub.

Familien bor i Hillerød.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt