Nyheder
Jobsprint et ræs mod det næste job 3F afholder sammen med AOF og FOA kurset Jobsprint, der har til mål at bringe ledige over 45 år tættere på et nyt job.

”Det har været en succes. Medlemmerne har fået en masse værktøjer. De er gået til opgaverne med krum hals og masser af mod. Der har været fagligt stærke oplæg og en god undervisning. Nu håber vi alle blot, at det vil resultere i beskæftigelse igen.”, sådan lyder opsamling på Jobsprint.

For det har været et indholdsfuldt forløb, hvor der har været fokus på deres CV og ansøgninger. Joblog og muligheder for efteruddannelse er blevet grundigt undersøgt for muligheder. Jobsprint foregår på skift i Hillerød, Helsingør og Frederiksværk/Frederikssund.

Årets sidste jobsprint finder sted i Helsingør hos 3F Nordsjælland Øst. Kurset starter d. 7. november.

Kunne det være noget for dig?
Jobsprint er som sagt et tilbud rettet mod ledige over 45 år. På kurset får du mulighed for at blive klogere på, og prøve kræfter med, IT, præsentationsteknik, jobsamtale, søgeportaler og meget andet.

Der er dygtige undervisere til at tage hånd om dine spørgsmål og tanker.

Fra deltagerne på denne rundes hold lyder der samstemmigt ”Det er inspirerende, og vi får et skub i de rigtige retninger med det her.”

Hvis Jobsprint lyder som noget for dig, så skal du kontakte din afdeling.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt