Nyheder
Ny næstformand i 3F Frederiksborg Michael Drachmann, som har været organisationssekretær og i de seneste år næstformand i 3F Frederiksborg trækker sig tilbage og afløses af Michael Hemming Nielsen

Michael Drachmann blev ansat i SID Hillerød A den 1. april 2003, og fortsatte ved sammenlægningen til 3F Frederiksborg den 1. januar 2005. Året ud vil Michael fungere som seniorkonsulent i fagforeningen og give sin erfaring videre.

 

En erfaren afløser

Michael afløses af Michael Hemming Nielsen, som bestyrelsen har konstitueret som næstformand indtil der kan foretages valg på generalforsamlingen i foråret 2024..

Michael har lang erfaring i fagbevægelsen. Efter 13 år som tillidsrepræsentant i Hillerød Kommune og bestyrelsesmedlem i SiD Hillerød A blev han i 1998 valgt som næstformand. Michael var næstformand frem til dannelsen af 3F Frederiksborg og herefter fortsatte han som bestyrelsesmedlem og formand for Gruppen for offentlig og post indtil 2022, hvor vi fik ny struktur i 3F Frederiksborg. Den nye struktur betød at de traditionelle branchegrupper blev afløst af teams og Michael blev valgt til bestyrelsen, som medarbejdernes repræsentant.

Michael bliver næstformand samtidig med, at han i år kan fejre sit 25 års jubilæum, som ansat i fagforeningen. Dette markeres med en reception den 6. oktober kl. 13.00 i 3F Frederiksborg, hvor du således har mulighed for at hilse på din nye næstformand.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt