Nyheder
Ny tillidsrepræsentant på Foss I sidste uge blev Stig E. Hammer valgt som ny tillidsrepræsentant på Foss i Hillerød. Den 29 årige montør afløser Merethe Rasmussen, der har været TR siden 2006.

Det blev et tæt valg, da de ansatte på Foss skulle stemme efter tre ugers valgkamp. Efter stemmeoptællingen kunne Stig kalde sig TR på Foss.

I løbet af sin valgkamp har montøren haft fokus på tre mærkesager:
Bedre løn (med fokus på en lavere lønregulering de sidste par år i forhold til tidligere på virksomheden)

Et fokus på lokalaftalerne

Fokus på håndteringen af vikarer i virksomheden.

Tak for kampen og arbejdet
Stig er klar over, at han efterfølger en vellidt og erfaren tillidsrepræsentant. Derfor sendte han også kort tid efter valgets resultat en tak for kampen og dit store arbejde til Merethe.

Nu venter der så et stort arbejde med at komme i mål med mærkesagerne og få kendskab til de ansattes ønsker og behov.

Derfor er Stig også begyndt på en rundtur i Foss, hvor han præsenterer sig selv og taler med den enkelte om deres hverdag og vilkår.

Der hersker ingen tvivl om, at den 29 årige nyvalgte TR er glad for sit nye hverv.
”Jeg er stolt, det er jeg 100%. Men jeg er også meget beæret og ydmyg, fordi jeg følger efter Merethe, som jeg har den største respekt for. Nu skal jeg rundt og tale med folk, så vi kan lære hinanden at kende. Jeg er jo deres stemme, så det er vigtigt for mig, at vi får sat ansigt og navne på hinanden så hurtigt som muligt. Og så er jeg ellers klar til at arbejde for folks vilkår nu og i fremtiden. Arbejdstøjet er taget på.”, fortæller en glad Stig.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt