Nyheder
Sådan behandler en rigtig fagforening mennesker I ny og næ er det godt at huske sig selv og andre på, hvorfor en fagforening som 3F spiller så vigtig en rolle i menneskers liv.

For et år siden trådte to spanske statsborgere Cristian og Edward ind i 3F Frederiksborgs reception. De havde ikke fået løn i to måneder. De sov på henholdsvis en madras og en sofa i det hus, som deres arbejdsgiver havde indlogeret dem på.

3F Frederiksborg kørte sagen for dem. Samtidig med brugte de faglige i Byggeteamet deres netværk til at skaffe dem arbejde i et nedrivningsfirma med overenskomst.

Edward er nu tilbage i Spanien, og har fortalt om 3F om sine oplevelser. Det fik hans ven Francis til at dukke op i fagforeningen for at høre om hans muligheder for at få et arbejde i Danmark. Han meldte sig ind med det samme og fik et arbejde hos en af landets største udlejnings virksomheder.

I dag kom Francis forbi 3F Frederiksborg. Han ville blot sige tak for den store hjælp.

Vi har fået lov til at dele et foto af forholdene de sover under for et år siden og et, hvor Francis står sammen med 3F Frederiksborgs faglige sekretær Daniel.

I 3F Frederiksborg er vi klar til at hjælpe dig eller dine kollegaer, hvis du har problemer eller overvejer at skifte job.

Foto af det soverum Cristian og Edward havde til rådighed. Soverum (2) 163 KB JPG Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt