Nyheder
Sikke en dejlig fest Efter en ufrivillig pause på grund af Corona var sommerfesten tilbage i 3F Frederiksborg. Det havde en del medlemmer benyttet sig af. 120 voksne og børn havde nemlig en forrygende eftermiddag.

Smilene strålede om kamp med solen. Duften af grill får mundvandet til at løbe. En gruppe 7-årige kan ikke dy sig – de spurter mod hoppeborgen.
Ved de rød- og hvidternede duge stimler folk sammen. Snakken går. Latter fra børn og voksne fylder luften.

Det er sommerfest på bedste maner.

Med et brydes lydmuren, da Cirkus Panik lader akrobatik, ild, vittigheder og cirkusartisteri i verdensklasse strømme ud til begejstrede børn og voksne.

Med lynets hast samlede folkemængden sig rundt om det spektakulære show. Øjnene var store og grinene endnu større, mens Panik med det ene nummer efter det andet tryllebandt publikum.

 

Uden mad og drikke duer 3F’erne ikke

I takten med klokken steg temperaturen. Det betød en livlig aktivitet i baren, hvor både store og små blev forsynet med drikkevare og en enkelt kvik bemærkning fra bartenderne.

Ved middagstid blev det herlige grilldufte for meget. Folk strimlede sammen omkring det flotte udvalg af pølser, kylling, bøffer og diverse salater og tilbehør.

Som ordsproget jo lyder ”uden mad og drikke duer 3F’eren ikke”. Der bredte sig en vis form for madro, da både voksne og børn satte sig til bords med tallerknerne fyldte.

Vel mætte og glade var det tid til hoppeborge og spil for de mindste, mens de voksne kunne nyde musik og spas fra Tom McEwan og resten af Natbussen.

Vel underholdt kunne medlemmerne og deres familiemedlemmer bevæge sig ud i augustsolen og nyde resten af lørdagen velvidende, at 3F Frederiksborg holder sommerfest igen i 2023.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt