Nyheder
Skolebesøg hos redderne På stolene sad omkring 25 kommende ambulancereddere. I halvanden time lyttede de og deltog aktivt i samtaler om det psykiske arbejdsmiljø med Jannik, der er forhenværende ambulanceredder og nu førtidspensionist grundet PTSD.

Som en del af skoleforløbet på uddannelsen som redder kommer 3F forbi med et oplæg og en mulighed for debat om arbejdsvilkår og det at være redder. Denne gang handlede oplægget om PTSD og det psykiske arbejdsmiljø i faget.
Med den spørgelyst, forståelse for faget og de klare holdninger, som var til stede i lokalet på U/Nord ser det ud til, at der i en nær fremtid kommer endnu et hold reddere ud på arbejdsmarkedet klar til at yde præcis det, de skal.

Men også et hold reddere, der er klar til at kæmpe for deres vilkår.

Som formand 3F Frederiksborg, og dermed en række erhvervsfaglige uddannelser, gjorde besøget indtryk på Mikkel Andersen.
”Det er vigtigt, at vi som fagforening har fokus på arbejdsmiljøet både det fysiske og det psykiske. Derfor er oplæg som de her af ganske stor vigtighed, fordi de er med til at klæde fremtidens ambulancereddere på.”


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt