Nyheder
Susanne Both - ny socialrådgiver i fagforeningen Nu kan du møde Susanne Both, hvis du har brug for hjælp fra socialrådgiverne i fagforeningen.
Sammen med Jean Stenfeldt skal Susanne fremover tage sig af sager om arbejdsskade, klage- og ankesager og sygedagpenge.

Susanne er uddannet socialrådgiver og har været ansat i andre afdelinger af 3F.

Hun har desuden arbejdet med kontanthjælpsmodtagere i et jobcenter,  med udenlandske prostituerede i et krisecenter og med at give råd til ulykkesramte i en patientforening.

 

Susanne har tidligere været fagligt aktiv, som tillids- og arbejdsmiljørepræsentant på spillestedet Vega. Hun har været medlem af en lokal afdelingsbestyrelse i 3F og Landsbrancheklubbestyrelsen for Hotel og Restauration. Susanne har derfor også et godt kendskab til 3F og tilbud til de tillidsvalgte. 

 

I dag er Susanne stadig faglig aktiv, nu som medlem af regions- og hovedbestyrelsen i Dansk Socialrådgiverforening og er derudover ligelønsaktivist. 

 

I fagforeningen glæder vi os til, at Susannes engagement og klare holdninger bliver udfoldet til gavn for de af vores medlemmer, der har brug for hjælp fra sociallrådgiverne.

 

»Jeg er godt igang med at rådgive og bistå medlemmer med deres sager i 3F Frederiksborg. Som socialrådgiver kan jeg f.eks. også være med til at afklare om et medlem på grund af helbred stadig kan klare et arbejde eller hjælpe med at fastholde medlemmerne på arbejdspladsen og derved give støtte og sparring til medlemmer, der har brug for det i kortere eller længere tid«, fortæller Susanne.

 

Susanne er ansat på deltid og vil være i fagforeningen mandag, tirsdag og torsdag.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt