Nyheder
Stort tillykke til de nye svende. Tømrer- og Snedkerlærlingene på U/Nord har svedt over svendeprøverne, inden de endelig kunne bedømmes. Alle svendestykker blev antaget, nogle med ros og enkelte fik medalje - bronze eller sølv for deres resultater.
Fredag den 29. september fik 68 tømrerlærlinge og 9 snedkerlærlinge overrakt svendebrevet ved en translokation på skolen.

Uddannelsesleder på U/Nord Thomas Skaaning Jensen bød velkommen og holdt tale.

Hos tømrerne var det derefter Maassannguaq Christensen fra 3F Frederiksborg, der overrakte svendebrevene. Sammen med svendebrevet fik 54 nyudklækkede svende, der allerede er medlem af 3F, også en gave af fagforeningen, nemlig et flot læderbælte med indgraveret logo.

Maassannguaq gav de nye svende nogle opbyggelige ord med på vejen og råbte for på kampråbet: hammer - søm - vest - tømrerne er bedst.

 

Hos snedkerne blev der ligeledes holdt taler, bl.a. af Anders Kamstrup Hansen fra 3F Frederiksborg. Ud over svendebrevet modtog medlemmerne af fagforeningen et ur med indgravering.

 

Efterfølgende blev der delt legater ud - 4 legater af 10.000 kr. til tømrerne og 2 legater á 10.000 kr. til snedkerne. Legaterne gives for godt kammeratskab og modtagerne er udvalgt efter afstemning blandt lærlingene.

 

Udenfor skolen kunne de nye svende forsyne sig med grillpølser og sodavand inden turen gik videre for at fejre dagen.

 

Stort tillykke - vi glæder os til at se jer i fagforeningen!


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt