Nyheder
Ny ansat i fagforeningen Velkommen til Daniel Daniel Dyhrberg blev i august ansat som ny faglig sekretær i 3F Frederiksborgs byggegruppe.

Daniel har tidligere arbejdet 11 år som stilladsarbejder hos Lauth Stilladsudlejning, hvor han i 5 år var tillidsmand. Derefter blev han ansat som faglig konsulent for BJMF, 3F Taastrup og 3F-Vestegnen ved Hovedstadens Letbane. Her arbejdede han med overenskomstdækning af entreprenører og underleverandører og i starten fandtes der på hele banestrækningen ingen skurer og velfærdsfaciliteter. Det krævede mange orienteringsmøder og bøder til entreprenørerne før der kom styr på det, og der blev lavet en plan for hele banestrækningen. Daniel har således stor erfaring med faglig kamp på pladserne.

»Jeg glæder mig til at arbejde sammen med mine faglige kollegaer her i fagforeningen om bygge- og anlægsoverenskomsten og det grønne område. Der er en masse udfordringer med organisering og så skal der arbejdes på, at folk på pladserne skal kende deres eget værd og tjene nogle penge på akkord. Vi ses ude på pladserne!«, siger Daniel, da vi fanger ham på kontoret på Milnersvej.

Daniel har allerede været på mange pladsbesøg, og flere af besøgene har resulteret i såkaldte 48 timers-møder om brud på overenskomsten.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt