Nyheder
Få tjekket din lønseddel - det betaler sig Et besøg hos 3F Frederikshavn gav Oliver Emil Damtoft 35.000 ekstra på kontoen

I december sidste år blev Oliver Emil Damtoft udlært som lastbilchauffør. Inden han fik sit svendebrev i hånden og sagde farvel til sin læreplads svingede han forbi 3F i Skippergade i Frederikshavn:

  • Jeg fik den tanke, at det måske var godt at få et løntjek, før min læretid sluttede, og det viste sig at være en god ide.

    Hos 3F Frederikshavn gennemgik faglig sekretær, Per Thorup, lønsedlerne, og han fandt ikke mindre end 35.000,- kroner som Olivers læreplads havde overset ved en fejl. Pengene blev udbetalt prompte:

  • De 6.000 kroner fik jeg direkte som lønudbetaling - resten var manglende pension, som jeg slet ikke havde skænket en tanke.

    21-årige Oliver er i dag udlært og arbejder hos Vognmand Bent Søndergaard. Han holder af det frie liv på landevejen, og kører i dag med grise. Han er fortsat medlem af 3F, og det bliver han ved med:

  • Jeg har været med i 3F siden jeg i en periode har været fisker i Thyborøn. Fagforeningen har været en sikkerhed i mange situationer. Senest har det vist sig at være en yderst god forretning. Som studerende har jeg givet 65,- i kontingent om måneden, og de blev hurtigt tjent hjem ved et enkelt løntjek.

Oliver opfordrer derfor andre til dels at melde sig ind i en fagforening - dels at få et løntjek:

Det er den bedste ide, jeg har fået længe, og med en fagforening i ryggen, bliver du ikke snydt

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt