Nyheder
CO-industris Samarbejdspris DISA Industries får CO-industris Samarbejdspris 2022 DISA Industries A/S i Taastrup er Danmarks bedste ”samarbejdsplads” 2022. Derfor har virksomheden i dag modtaget CO-industris Samarbejdspris.

Ledelse og medarbejdere får prisen, fordi tillid og samarbejde er en kerneværdi i virksomheden. Der er fokus på, at den enkelte medarbejder trives, medarbejderne bliver inddraget i den grønne omstilling, og virksomheden tager ansvar for fremtidens industriproduktion ved at gøre det attraktivt at være lærling hos den.

Prisen er CO-industris hyldest til virksomheder i industrien, der har et godt og velfungerende samarbejde mellem ledelse og medarbejdere til gavn for trivslen og produktiviteten.

”Samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere er centralt for det danske arbejdsmarked. Det er ved at tale sammen og ved at bruge alles – også produktionsmedarbejdernes – ekspertviden, at vi har skabt den stærke og konkurrencedygtige industri, som vi har i dag. DISA Industries er et skoleeksempel på, hvordan det kan gøres. Ved at inddrage medarbejderne og give dem ansvar, har de skabt en arbejdsplads, hvor medarbejderne brænder for produktet og har interesse i at bidrage til virksomhedens vækst,” siger Mads Andersen, formand for 3F Industri og næstformand i CO-industri.

Hos DISA Industries A/S er ledelse og medarbejdere optaget af at skabe en succesfuld virksomhed i fællesskab. Derfor er der stor opmærksomhed på at tage ansvar for den daglige drift og løse eventuelle udfordringer dér, hvor det brænder på. Det er en arbejdsplads, hvor der er fokus på dialog, og hvor medarbejderne inddrages og bidrager til løsninger – også når det er svære tider. Desuden er der stor fokus på, at alle medarbejdere har det godt og kan være sig selv på arbejdspladsen.

Virksomheden har fokus på den grønne omstilling og bæredygtighed og inddrager medarbejderne både gennem samarbejdsudvalget og i det daglige ved at finde gode løsninger til en grønnere produktion. De har blandt andet bæredygtighedsambassadører, som indsamler gode ideer til en mere grøn virksomhed og bringer dem videre i systemet. Er ideen rigtig god, kan den blive udbredt til koncernens virksomheder globalt.

”Den danske model er dybt forankret i den måde, som vi gør tingene på hos DISA. Vi har en tæt dialog, arbejder sammen om at finde løsninger og tager problemerne i opløbet. Derfor opnår vi gode resultater for virksomheden og har tilfredse kolleger. Jeg er glad for, at vores gode samarbejde nu bliver anerkendt med CO-industris Samarbejdspris. Jeg vil også gerne takke Metal Hovedstaden, 3F Høje-Taastrup, HK Hovedstaden og Teknisk Landsforbund for det gode samarbejde og støtte i vores arbejde,” siger Ansgar Wassmann, fællestillidsrepræsentant hos DISA Industries A/S.

Også direktør Ulla Tønnesen glæder sig over CO-industris Samarbejdspris. Hun er særligt glad for, at virksomhedens holdning til at uddanne lærlinge og elever er blandt de kriterier, som afgjorde, at DISA får prisen.

”Lærlinge og elever er en del af DNA’et hos DISA. De er vigtige for vores virksomhed, fordi de er vores fremtid. Hvis vi fortsat skal have industriproduktion i et land som Danmark, så er vi altså nødt til at uddanne de unge inden for industrien. Vi er glade for, at mange lærlinge bliver i DISA efter endt læretid, og at de bruger de mange udviklingsmuligheder, vi kan tilbyde,” siger hun. 

Det er udelukkende tillidsrepræsentanter på industriens arbejdspladser, der kan nominere deres arbejdsplads til prisen.

Med CO-industris Samarbejdspris følger en skulptur af kunstneren Stiig Kalsing. Skulpturen symboliserer den balance, der bør være i samarbejdet mellem arbejdsgiver og lønmodtager. Tillidsrepræsentanterne får desuden 5.000 kroner til at fejre prisen med kolleger, som er medlem af et CO-industri-forbund.

Læs mere om CO-industris Samarbejdspris her.

Kø på Mit3F Der er i øjeblikket længere svartider på 3f.dk. Du kan derfor opleve at blive sat i kø, når du vil tilgå funktioner på Mit3F.
Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt