Nyheder
En vej til job En virkelig historie

 

Et medlem kommer ind i afdelingen. Vedkommende er blevet arbejdsløs efter mange år i arbejde.

Medlemmet havde svært ved at overskue sin nye tilværelse som ledig på grund af alt det der følger med. Man skal både skrive logbog, søge to jobs pr. uge, skrive ansøgninger, deltage i diverse møder både i A-kassen og på jobcentret, deltage i kurser og i det hele taget være aktivt søgende.

Vores medlem arbejder i en branche, hvor kunsten at skrive en god ansøgning, ikke har været en nødvendighed at lære. Her bruges netværk og gamle kolleger. Nu stod han dog i en situation, hvor han gerne ville søge et job – og til det havde han brug for en ansøgning.

Vi har, i 3F Holbæk-Odsherred, et rigtig godt samarbejde med AOF. Vi sender vores ledige medlemmer forbi dem. Her bliver medlemmerne screenet og derefter hjulpet med at få skrevet et godt CV og en god ansøgning.

I dette tilfælde skulle jobbet dog her og nu. Derfor var vi i afdelingens A-kasse behjælpelige med at få skrevet en ansøgning, som han kunne bruge.

Nogle gange er det svært at få nedskrevet det, man er god til og få formuleret hvad man kan berige en ny arbejdsgiver med. Igennem et langt liv har man rigtig meget i sin rygsæk – det ville være synd og skam ikke at øse af det.

Det endte med en færdig ansøgning og en mand ud af døren, hen til mulig ny arbejdsplads.

Efter en uges tid kommer medlemmet tilbage til afdelingen, denne gang med smil på læben – han havde fået jobbet og var glad og taknemmelig.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt