Nyheder
Et stort farvel til Verner Dehn Et langt liv med fagbevægelsen, overenskomster og medlemskontakt er nu slut og et nyt kapitel skal til at begynde. Verner skal til at nyde livet hjemme i familiens tegn.

I 31 år har Verner været en del af først SID Jernløse og siden sammenlæggelsen, 3F Holbæk-Odsherred. Han startede i SID Jernløse og blev i 1991 valgt som formand.

Siden 2005, i 3F Holbæk-Odsherred, har Verner fungeret som faglig sekretær med byggefolkene som fokus. Et hverv, som Verner til fulde udfyldte. Han var et kendt ansigt på byggepladserne og ved arbejdsgiverne. Havde også en fod indenfor på skolerne, Struktøruddannelsen, havde en stor plads i hjertet på Verner. Hans mål var at få flest mulige ikke faglærte faglært. Et mål Verner håber, at med mere viden og oplysning, vil få mere fokus på at det er en helt klar uddannelse, som er værd at bygge på.

Verner er en kollega, som vil blive savnet. Han var en god kollega, som kunne ”farve”  hverdagen på kontoret. Han har temperament og havde svært ved at skjule sine holdninger. Men med ryggen fyldt med erfaring kunne han øse af dem og klæde os på. 

Verner var altid parat til at hjælpe, hvor han kunne og ved vores sociale sammenkomster var det Verner som var vores kok ved grillen, til morgenmaden eller måske en hyggelig ret, sådan lige pludselig.

Verners efterfølger er Mads Nielsen, som har været i afdelingen en tid, hvor Verner har videregivet og overdraget opgaver og videnbank. 

Vi ønsker Verner det bedste på vejen og håber han og fru Yvonne kan finde en hverdag, fyldt med aktivitet og familie. 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt