Nyheder
FOODEXPO 2022

Hvert år afholdes fødevaremessen Foodexpo, hver 2. år er det i Herning messecenter, næste gang er den 27.-29. marts 2022.

3F har hvert år en stand på messen, hvor vi snakker med de mange medlemmer som enten deltager på messen eller som kommer der som gæster.
Normalt står 3F Midtjylland og 3F Holstebro for bemanding af vores stand, men vi er blevet enige om, at vi gerne vil prøve at gøre det lidt anderledes denne gang.

Vi vil gerne invitere nogle af vores medlemmer, som har brancheerfaring indenfor Hotel & Restauration, til at stå på standen sammen med os.
Om det er kokke, tjenere, rengøring eller receptionister er underordnet. Vi ønsker bare en større repræsentation af faglighed indenfor fagene.
Har man ikke brancheerfaring, kan man naturligvis også komme med, men personerne med brancheerfaring/faglært, vil have fortrinsret, da det trods alt er en fagmesse.

Vi kan selvfølgelig ikke love, at alle som melder sig til, får en vagt på standen, så hvis du er interesseret, så vent ikke for længe.
Det drejer sig om 3 hele dage og vi skal stå minimum 5 på standen hele tiden.
Der vil være mulighed for at stå en hel eller en halv dag på standen. En hel dag vil typisk være fra kl.9.00- 18.00 og en halv dag kl.9.00-13.30 eller 13.30-18.00

Der kan søges om tabt arbejdsfortjeneste og kørselsgodtgørelse i afdelingen

Så er du interesseret i at være med på en fantastisk messe, så skriv til Henrik Kristensen: henrik.kristensen@3F.dk

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt