Horsens & Omegn
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Horsens & Omegn. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

søges

Afdeling - 3F - Horsens & Omegn Ansøgningsfrist - 21. juni 2021 3F Horsens og Omegn søger en a-kassesagsbehandler med ansættelse 1. august 2021, til at indgå i det daglige arbejde med a-kasse sagsbehandling på dagpengeområdet. Vi består af ca....

3F Horsens og Omegn åbner igen dørene - Opdateret 25.5.2021

Gældende fra den 25. maj genåbnes 3F Horsens og omegn som følge af seneste udmelding fra regeringen om genåbning. Vores områdekontor i Nørre Snede vil åbne fra fredag den 4. juni. En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt tager ansvar...

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Fagforening og medlem i en sælsom tid...

For godt et år siden blev Danmark Corona-lukket første gang. Medlemmer af 3F har under hele Corona-pandemien i udstrakt grad været på arbejde. I produktion, med lager og transport, med byggeri, med de grønne områder og med en række servicefunktioner....

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.
Medlemsblade Se alle

Fagbladet 3 2021

Sikkerhedsnettet der forsvandt. Dagpengemodtagere, der tager vikartimer, mister op til 10.000 kroner om måneden.

Fagbladet 2/2021

Wolt er med tusindvis af madbude et af Danmarks største transportselskaber. Men budene er ikke ansatte, siger Wolt, de er alle selvstændige. Derfor får budene ikke feriepenge, pension eller løn under sygdom.

Fagbladet 1/2021

102 personer har været ofre for menneskehandel på det danske arbejdsmarked. Men ingen bagmænd er endnu blevet dømt for tvangsarbejde.
Kontakt