Aktuelt
Nyheder

3F Horsens og Omegn åbner igen dørene - Opdateret 25.5.2021

Gældende fra den 25. maj genåbnes 3F Horsens og omegn som følge af seneste udmelding fra regeringen om genåbning. Vores områdekontor i Nørre Snede vil åbne fra fredag den 4. juni. En forsvarlig genåbning indebærer, at hver enkelt tager ansvar...

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Fagforening og medlem i en sælsom tid...

For godt et år siden blev Danmark Corona-lukket første gang. Medlemmer af 3F har under hele Corona-pandemien i udstrakt grad været på arbejde. I produktion, med lager og transport, med byggeri, med de grønne områder og med en række servicefunktioner....

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Industriens Pension: Pensionsordningen bliver endnu mere fleksibel

Til sommer ændres pensionsordningen i Industriens Pension, så eksisterende medlemmer med små indbetalinger helt kan fravælge alle forsikringer og i stedet spare mere op til pension, mens nye medlemmer med små bidrag automatisk får en ordning uden forsikringer.

En varm tanke fra os til jer – Et år efter, at Danmark lukkede ned

Torsdag 11. marts 2020 er historisk. Det er nemlig den dag, hvor statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned på grund af en global pandemi.

Vil du uddannelser inden for industrien

Se videoen om industriens overenskomst - om retten til 2 ugers selvvalgt uddannelse om året. Gør brug af mulighederne i overenskomsten og styrk din faglighed og dermed være attraktiv arbejdskraft på arbejdsmarkedet.
Kontakt