Kalundborg
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Kalundborg. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Afskedsreception for vores A-kasseleder

Efter mange års tro tjeneste har Anny besluttet sig for at gå på efterløn og nyde livet med mand og familie Det vil glæde os hvis du vil komme op i 3F Kalundborg, Nytorv og hjælpe os med at få...

Få rabat på sommeraktiviteter med PlusKort

Den er god nok! Legebørn i alle aldre kan endelig få brændt krudt af, og få én på opleveren.

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

3F Kalundborg afdelingsblad 2021

Afdelingsbladet er på gaden. Her kan du blandt andet læse om: beretningen, Et år i coronaens tegn, Fyraftensmøder 2021, Visionsprojekt Nyt fra a-kasse, Jubilarfesterne, Seniorklubben, Kontingent 2021 og Budget

Vi er alle i afdelingen igen, pr. 6. april 2021, men vores dør vil være låst.

VÆR DERFOR OBS PÅ!
Medlemsblade Se alle

Fagbladet 3 2021

Sikkerhedsnettet der forsvandt. Dagpengemodtagere, der tager vikartimer, mister op til 10.000 kroner om måneden.

Afdelingsbladet 2021

Fagbladet 2/2021

Wolt er med tusindvis af madbude et af Danmarks største transportselskaber. Men budene er ikke ansatte, siger Wolt, de er alle selvstændige. Derfor får budene ikke feriepenge, pension eller løn under sygdom.
Kontakt