Aktuelt
Nyheder

Ukrainske flygtninge

Mandag d. 20 juni fik afdelingen besøg af Ukrainske flygtninge hvor vi fortalte om det danske arbejdsmarked og den den Danske model

Jubilæums frokost

Lørdag d. 18 juni 2022 afholdt afdelingen jubilæums frokost for de jubilarer som i 2021 havde 25,40 & 50 jubilæum som medlem af 3F Kalundborg. en enkelt 70 års jubilarer havde vi også, stort tillykke til dem alle sammen.

Jensens Bøfhus A/S underbetaler stadig deres ansatte

Siden 2020 har Jensens Bøfhus A/S ikke haft overenskomst, fordi de ville give deres unge tjenere 20 kroner mindre i timen.

Få rabat på sommeraktiviteter med PlusKort

Temperaturen stiger, der er ferie i luften, og vi skal ud og ha’ én på opleveren! Nedenfor har vi samlet et udvalg af de mest populære oplevelser, hvor du får rabat med PlusKort. For at opnå rabatten skal du huske...

3F Kalundborg tog i fredags afsked med vores faglige sekretær Anne Rasmussen

Anne sov stille ind i forrige uge, efter et længere sygeforløb

Henning Overgaard valgt til ny forbundsformand for 3F

3F’s delegerede har på den ekstraordinære kongres i Odense Kongrescenter enstemmigt valgt Henning Overgaard som ny forbundsformand for 3F.

Tag det lange lys på, når du tjekker din pension

2021 var et fantastisk investeringsår med afkast helt i top til 3F’erne, der typisk har deres pensionsopsparing i Industriens Pension eller PensionDanmark. Det nye år har imidlertid budt på bølgeskvulp på de finansielle markeder.

Fynske Guldfeldt er Årets Arbejdsplads

Den fynske snedker- og tømrervirksomhed S. Guldfeldt Nielsen er kåret som landets bedste arbejdsplads.

Afdelingsbladet er nu på gaden

Nu kan du læse afdelingens eget blad. Her kan du blandt andet læse om stigende medlemstal og tillidsvalgte, generalforsamling, jobsøgning, budget, kontingent, jubilarfest, seniorklubben og 1. maj på taget.

Har du Danmarks bedste arbejdsplads?

Når 3F kårer Årets Arbejdsplads 2022, bliver det 30. gang, at den prestigefulde pris uddeles. Det er nu, du skal overveje, om din arbejdsplads skal med i konkurrencen.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt