Aktuelt
Nyheder

Afskedsreception for vores A-kasseleder

Efter mange års tro tjeneste har Anny besluttet sig for at gå på efterløn og nyde livet med mand og familie Det vil glæde os hvis du vil komme op i 3F Kalundborg, Nytorv og hjælpe os med at få...

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

3F Kalundborg afdelingsblad 2021

Afdelingsbladet er på gaden. Her kan du blandt andet læse om: beretningen, Et år i coronaens tegn, Fyraftensmøder 2021, Visionsprojekt Nyt fra a-kasse, Jubilarfesterne, Seniorklubben, Kontingent 2021 og Budget

Vi er alle i afdelingen igen, pr. 6. april 2021, men vores dør vil være låst.

VÆR DERFOR OBS PÅ!

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Industriens Pension: Pensionsordningen bliver endnu mere fleksibel

Til sommer ændres pensionsordningen i Industriens Pension, så eksisterende medlemmer med små indbetalinger helt kan fravælge alle forsikringer og i stedet spare mere op til pension, mens nye medlemmer med små bidrag automatisk får en ordning uden forsikringer.

En varm tanke fra os til jer – Et år efter, at Danmark lukkede ned

Torsdag 11. marts 2020 er historisk. Det er nemlig den dag, hvor statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned på grund af en global pandemi.
Kontakt