Nyheder
Ny medarbejder på det offentlige område Mød vores nye medarbejder på det offentlige område. Maria blev ansat pr. 17, juli 2023

Mit navn er Maria Bayer Frederiksen, og jeg er ny faglig medarbejder ved 3F Kalundborg.

Jeg har en administrativ baggrund inden for det kommunale, hvor jeg er uddannet kontorassistent med speciale i offentlig forvaltning suppleret med en kommunom- uddannelse, grundmodulerne på diplomlederuddannelsen samt en TR Uddannelse inden for HK.
Jeg har været TR samt TR-suppleant i mere end 12 år, og jeg har tidligere arbejdet for HK som faglig konsulent inden for det statslige og regionale område, så da jeg fik muligheden for at vende tilbage til fagbevægelsen, var jeg ikke i tvivl om, at det var det jeg skulle.
Jeg brænder for det faglige arbejde, det gode arbejdsliv og Den danske model. Det fysiske og psykiske arbejdsmiljø, er noget som er utroligt vigtigt for mig, både personligt og fagligt. Man bruger enormt meget tid på sin arbejdsplads, så man skal have det godt på begge parametre. Ingen skal blive syge af at gå på arbejde, og forholdene skal være i orden.
Det er vigtigt for mig at tale med medlemmerne, de tillidsvalgte og arbejdsgiverne, om hvad der er vigtigt for dem i deres arbejdsliv og på deres arbejdsplads.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt