Kastrup
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Kastrup Og Omegn. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

SAS sænker lønnen for ansatte i lufthavnen

SAS har opsagt lokalaftaler og hyrer nu bagageportører, der skal have 10 procent mindre i løn end de nuværende ansatte. Tiltaget møder hård kritik fra fagforening.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Europe Handling i konkurs igen - løber fra regningerne

Rengøringsfirma går konkurs igen og igen, og retssag trækker i langdrag. Imens venter 35 tidligere ansatte på at få manglende løn for flere millioner.

Frygt for ræs mod bunden

SAS opretter base for sit udenlandske datterselskab i Københavns Lufthavn og hyrer ansatte ind på anderledes vilkår. Konkurrerende fagforeninger organiserer nu samtidigt kabinepersonalet hos SAS.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Negative renter i banken

3F og 3F Kastrup er aktionærer i Arbejdernes Landsbank. Vi har spurgt bankens direktion, om deres udlægning af hele spørgsmålet om negativ rente. Se hvad de svarede her.
Medlemsblade Se alle

3F Kastrup avisen 2 2021

Bladet kommer i din postkasse sammen med Fagbladet. Du kan også læse den her.

3F Kastrup avis 2021 1

Bladet kommer i din postkasse sammen med Fagbladet. Du kan også læse den her. Læs om: Arbejdsfordeling skaber problemer Sodexo arbejde under Corona Lufthavnsoperatører kan mange ting 3F Kastrup fylder 125 år 5 nye tillidsrepræsentanter

3F Kastrup avisen 4 2020

Læs bl.a. om Generalforsamlingen 2020 Icopal lukker Pres på løn, arbejdstid og vilkår Nyt migrantcenter
Kontakt