Aktuelt
Nyheder

Online-lægen i din sundhedsordning har længe åbent

Som en del af din sundhedsordning i PensionDanmark kan du komme til læge via en videokonsultation. Også om aftenen og i weekenden.

SAS sænker lønnen for ansatte i lufthavnen

SAS har opsagt lokalaftaler og hyrer nu bagageportører, der skal have 10 procent mindre i løn end de nuværende ansatte. Tiltaget møder hård kritik fra fagforening.

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Europe Handling i konkurs igen - løber fra regningerne

Rengøringsfirma går konkurs igen og igen, og retssag trækker i langdrag. Imens venter 35 tidligere ansatte på at få manglende løn for flere millioner.

Frygt for ræs mod bunden

SAS opretter base for sit udenlandske datterselskab i Københavns Lufthavn og hyrer ansatte ind på anderledes vilkår. Konkurrerende fagforeninger organiserer nu samtidigt kabinepersonalet hos SAS.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

Negative renter i banken

3F og 3F Kastrup er aktionærer i Arbejdernes Landsbank. Vi har spurgt bankens direktion, om deres udlægning af hele spørgsmålet om negativ rente. Se hvad de svarede her.

Mogens Nielsen Pedersen er død

Mogens kom fra Sterling Airways og begyndte i 1980 i det daværende SiD Kastrup. Senere blev han SiD Kastrups A-kasseleder i en årrække. Han gav senere stafetten videre til Winnie Sørensen, men fortsatte i A-kassen til han gik på efterløn...

Se vores 1. maj arrangement her

Se eller gense vores 1. maj arrangement med talere af Peter Hummelgaard, Mai Villadsen og Pia Olsen Dyhr, musik, prisuddeling, digte og meget andet!
Kontakt