Aktuelt
Nyheder

Faglig sekretær til 3F Kastrup

Har du lyst til at være en del af et levende hus, hvor tillidsvalgte og andre medlemmer ofte ringer eller kommer forbi? Har du styr på overenskomster, lønsedler og tal? Så er du måske vores nye kollega.

Det sværeste er, at du ikke skal være med mere

Lars Christian Nielsen har altid haft hårdt og tungt arbejde. I dag er han helt nedslidt og har fået en førtidspension. Det er svært at være i for en mand, der bare gerne vil lave noget.

Hvad er en fritvalgskonto?

Ved den seneste fornyelse af overenskomsten kom der endnu flere penge i den såkaldte fritvalgskonto. Du skal vælge, om du vil bruge penge på frihed, seniordage, pension eller tid med børnene.

Sommercamp for unge

I uge 26 afholder vi SommerCamp for unge i aldersgruppen 13 til 16 år, som enten er i gang med eller skal til at have deres første jobs, eller bare er nysgerrige.

Efter 10 år fik bagageportør endelig medhold

En bagageportør med slidt ryg fik anmeldte en arbejdsskadesag i 2013. 3F Kastrup måtte lægge sag an mod Ankestyrelsen. 10 år efter er det endelig lykkedes at vinde sagen.

Ukrainsk hilsen på 1. maj i Kastrup

3F Kastrup satte fokus op international solidaritet på 1. maj. Oleksandr Kyselov fra Ukraine holdt denne tale, som du kan læse her på dansk. Den blev oversat og taget godt imod fra salen.

Indlæg om seniorpension: Pas på

Kan du trække dig tilbage, når du har brug for det? Henrik Bay-Clausen har skrevet et indlæg i Tårnbybladet om tilbagetrækning

Ja til Overenskomsterne 2023

Medlemmerne af fagforeningerne har sagt klart ja. Det betyder at de nye overenskomster vil træde i kraft for de næste to år.

Fagretslige temamøder

Vi holder en møderække hen over året, for tillidsvalgte og andre fagligt aktive. Hvert møde vil dykke ned i et tema, se oversigten her.

Nye ansigter i huset på Saltværksvej

Rotation i medlemsadministrationen: Britt som var hos os to dage om ugen er stoppet. Til gengæld er Mathilde gået på fuld tid. Britt har været hos os siden 2017. Tak for dit gode arbejde, Britt!

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt