Nyheder
Brug din ret til selvvalgt uddannelse På de fleste overenskomster har du ret til flere ugers selvvalgt uddannelse hvert år, når du har været ansat i seks måneder. Se kataloget her.

De lokale 3F fagforeninger i Hovedstaden og Nordsjælland samarbejder med flere skoler, om at udbyde nogle særligt udvalgte kurser, som fremgår af dette kursuskatalog. Men der findes også mange andre kursusmuligheder.
Du bestemmer selv, hvilke uddannelser eller kurser du har lyst til at tage inden for industriens overenskomstområde IKUF/TMKF.
På den måde kan du styrke din faglighed og fortsat være en attraktiv arbejdskraft i dit nuværende job. Det kan også være, at du får lyst til at prøve kræfter med et nyt, spændende job.
Selve kurset er gratis, og industriens kompetenceudviklingsfond (IKUF) og VEU-godtgørelse (VEU) sørger for, at du får næsten fuld løndækning.

Se i den vedhæftede folder, hvor du kan finde inspiration til nogle af de kurser, du kan tage - eller kig forbi afdelingen på Saltværksvej 68 og hent folderen. 

Se kataloget her Selvvalgt uddannelse 1. halvår 2023 5,69 MB PDF Hent dokument

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt