Nyheder
Foredrag: Hør om Rusland - Ukraine konflikten AOF Amager og 3F Kastrup arrangerer foredrag den 28. marts om den aktuelle situation i Ukraine. Kom og hør Anna Libak fortælle.

Den 24. februar invaderede Rusland nabolandet Ukraine. Inden da havde Rusland i 2014 annekteret den ukrainske halvø Krim samtidig med at de kontrollede store del af Østukraine gennem de såkaldte folkerepublikker i Donetsk og Lugansk. Ifølge EU og USA truer den russiske aggression med at undergrave den europæiske sikkerhedsarkitektur, som blev indstiftet med ophøret af den kolde krig. Ifølge russerne er der aldrig blev indstiftet en ny verdensorden siden Sovjetunionens opløsning. Tværtimod har EU og USA gennem NATO's og EU's aktive ekspansion mod øst undermineret alle forsøg på at etablere en ny kollektiv retsorden. Så hvordan kunne det gå så galt, at vi skal tilbage til før Gorbatjovs tiltræden i 1985 for at finde et tilsvarende dårligt forhold? Kom og hør Anna Libak fortælle om krigen i Ukraine samt Ruslands syn på vestens ekspansion.

Det foregår den 28. marts kl. 16.30 - 18.30.  Foredraget er gratis og arrangeres i et samarbejde mellem AOF Amager og 3F Kastrup. Der vil blive serveret en sandwich og en vand. Tilmelding via AOF her. 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt