Nyheder
Jobpatruljen på besøg i 3F Kastrup I dag fik vi fint besøg af Jobpatruljen. Unge der bruger en del af deres ferie på at fortælle andre unge om deres rettigheder i forbindelse med ferie- og fritidsjob.

De unge tager rundt på virksomheder med ungarbejdere og vejleder andre unge og virksomheder i fx løft, pauseregler, sikkerhedssko og arbejdstider. I dag var de på Amager og kiggede forbi fagforeningen til frokost.

Jobpatruljens hjemmeside kan du se deres video, se hvad du burde tjene som ungarbejder, og hvilken fagforening, der arbejder findes i din branche. 

Vi er imponerede over de unge der ligger så mange frivillige timer i at sikre andres unges vilkår! God tur ud i sommerlandet!

 

Om Jobpatruljen

Rigtig mange unge har et fritidsjob. Det er rigtig godt! Det er nemlig et sted, hvor mange kan tjene gode lommepenge og gøre sig gode erfaringer med at være på arbejdsmarkedet.

Desværre er der en del unge, der:
– Ikke får nok i løn
– Arbejder under uacceptable forhold
– Ikke kender deres rettigheder på arbejdet

Det vil Jobpatruljen gøre noget ved – og en aktiv del af Jobpatruljens indsats er hjemmesiden, hvor du kan finde relevant information.
Udover denne hjemmeside udgøres Jobpatruljen af en kampagne, som kører landsdækkende i juli måned. Her besøger frivillige, primært unge, fritidsjobbere i virksomheder over hele landet. De frivillige interviewer de unge om deres vilkår på arbejdspladsen og informerer dem om deres rettigheder.

Målgruppen er unge mellem 13 og 17 år.


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt