Nyheder
Ny konstitueret forbundsformand i 3F 3F har i dag fået ny forbundsformand. Per Christensen har trukket sig og næstformand Tina Christensen er blevet konstitueret som formand.

Per Christensen har i dag på Hovedbestyrelsesmødet valgt at trække sig som forbundsformand. Det skete uden forudgående debat.

Ifølge bestyrelsen i 3F Kastrup var det en rigtig og nødvendig beslutning, sådan som tingene ligger.

Formand for 3F Kastrup Henrik Bay-Clausen siger:

"Jeg har fulgt Per, fra han kørte asbestsagerne i den lille SiD Cementarbejdernes Fagforening i Aalborg i 1980’erne, og til han senere kom i forbundet og endnu senere blev en super dygtig forbundsformand. Om nogen har Per Christensen sat 3F’s aftryk på mange ting, både på arbejdsmarkedet og i samfundet som sådan.

Jeg har ikke grund til at tro på misbrug af nogen art over for 3F. Uanset det spiller de øvrige omstændigheder så meget ind, at Per - som han selv udtrykte det - kommer til at stå i vejen for det 3F, han har givet næsten hele sit arbejdsliv."

Næstformand Tina Christensen er konstitueret som formand. 

Tina Christensen har været næstformand i 3F Siden 2016. Hun kom fra Industrigruppen og før det fra KAD/3F i Slagelse. Hun er årgang 1968 og var oprindeligt omsorgsmedhjælper i Slagelse Kommune..


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt