Nyheder
Ny formand for seniorklubben i 3F Kastrup Jan Hansen overtager stafetten efter Leif Olsen. Leif fortsætter dog som næstformand, så han kan hjælpe Jan godt igang.

Leif Olsen har været formand for 3F Kastrups aktive seniorklub i 5,5 år. Han fortæller at det har været nogle givende år i en forening, hvor stemningen næsten altid er meget positiv.

"Det bedste har været medlemmernes positive holdning. Der er ingen der går og brokker sig sådan for alvor," siger han. " Der er altid nogle der vil hjælpe til, når vi skal bruge en hånd. Og så har vi fået meget ros for vores arrangementer."

Jan Hansen er oprindeligt uddannet kontormand. Han blev tillidsrepræsentant i HK, men skiftede senere branche og arbejdede i mange år i lufthavnen i LS Service og LSG (senere Gate Gourmet). Jan var ikke selv med i klubbestyrelsen, men han husker et stærkt fagligt engagement og fællesskab. For seks år siden gik han på efterløn, og de sidste fire år har han været med i seniorklubbens bestyrelse. 

Leif blev oprindeligt shanghajet til posten af hans kone og gjort opmærksom på, at der manglede en formand. Så måtte jo han træde til. "Så stillede jeg nogle krav til generalforsamlingen, og det godtog folk. Herunder at alle medlemmerne - i modsætning til tidligere - skulle have lov at komme med på turene. Så må vi sgu bare leje en bus mere," fortæller Leif. 

Denne gang bliver der en flydende overgang, da Leif fortsætter som næstformand. Jan går ind i opgaven med åbne øjne og han er glad for at have en mentor i Leif, som kan hjælpe ham igang. 


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt