Nyheder
Nyt fra 3F Kastrup Mange nye medlemmer, mange sager og kamp om flyafgifter og seniorpension. Det er nogle af de ting der har fyldt over efteråret.

Seniorpension og Arne pension
Nu har regeringen heldigvis opgivet planerne om at erstatte seniorpensionen af Arne+.
Arne+ ville forbedre Arnepensionen, men seniorpensionen er langt bedre og noget mange nedslidte medlemmer har haft glæde af.
Det har 3F Kastrup hele tiden sagt klart fra over for. Det er to forskellige ordninger - for to forskellige målgrupper. Vi har brug for begge dele.

Flyafgift
Regeringen har vist ikke indset, at luftfartsbranchen har brug for både et spark bag i OG økonomi til grøn udvikling.
Klima, arbejdsmiljø, job - og folks mulighed for flyrejser med god samvittighed, kan ikke vente til 2030. Lad afgiften komme nu, og pengene gå til udvikling af grønnere af luftfart.

Mange flere unge medlemmer
Medlemsudviklingen afspejler at der er gang i beskæftigelsen, og at luftfarten er i fremgang. Men vi er endnu ikke på niveau fra før Corona.
Lige nu er vi oppe på 4.113 erhvervsaktive medlemmer og 1.270 seniorer. Blandt vores nye medlemmer er især kommet mange unge til. Stort velkommen til alle jer nye!

Medlemsgoder
Bruger du de medlemsgoder fagforeningsmedlemskabet giver?
I 3F Kastrup har vi lokale medlemsgoder som du kan se her.
I hele 3F er der endnu mere, bl.a. sommerhuse og Pluskort der giver rabat på indkøb af alt muligt fra vinterdæk og rejser til tøj og mobiltelefoner.Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt