Nyheder
OK23: Overenskomstforhandlingerne er i gang Onsdag startede forhandlingerne på industriens område. De andre områder følger trop i løbet af de næste par uger. Vi har store forventninger til resultatet.

Det går godt for virksomheder på industri og mange andre områder i Danmark. De sidste år har de skabt store overskud. Lønmodtagerne har skabt produktivitet, de har dygtiggjort sig og skabt udvikling af brancherne. Nu bliver vores løn udhulet af inflationen. Det er ikke rimeligt. Derfor er disse overenskomster så vigtige.

Aktionærerne har fået deres del af udbyttet. Nu er det vores tur. Det er afgørende, at sikre reallønnen i en tid med stigende priser på energi og andre basale udgifter.

Det er alle de store overenskomster på det private område, der skal fornyes. Den nye regering mener, vi skal arbejde mere. Det er ikke den vej, vi vil. Vi arbejder rigeligt allerede. Vi aftaler selv vores vilkår med arbejdsgiverne.

Derfor er 3F Kastrup med ude foran Dansk Industri, når forhandlingerne går i gang på industri, transport og byggeri. Vi bakker op om vores forhandlere, og vi har forventninger til resultatet. 

Se mere i Fagbladet Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt