Nyheder
AFLYST - Sommercamp for unge Sommercamp i uge 26 er aflyst

Vi garanterer at ugen bliver fyldt med sjove oplevelser, spændende besøg og vilde udfordringer. Og forhåbentlig kommer din teenager hjem med nye venner og historier til at fortælle efter ferien. Vi hjælper de unge med at forstå deres rettigheder og passe på sig selv, når de har et job. 

Vi skal blandt andet på skattejagt, besøge Christiansborg og en arbejdsplads. Vi skal høre om de mest basale rettigheder og arbejdsmiljø.

Det foregår mandag til fredag i uge 26 kl. ca. 8 - 15 i 3F København. Torsdag aften vil der være en afslutningsfest med grill og en quiz.

Måske kender du en teenager, der vil synes dette lyder spændende?

Hvis ikke vi lærer vores unge om deres rettigheder, bliver det sværere at fastholde de gode arbejdsforhold, du selv har været med til at kæmpe for engang.

Det er gratis at deltage, så deltageren eller et nært familiemedlem medlem af en af de tre nedenstående fagforeninger. Der er 20 pladser, og der vil være 4 voksne til stede.

Arrangører: 3F København, 3F Kastrup og 3F BJMF

Spørgsmål og tilmelding kan rettes til Tanja Fynbo fra 3F København på telefon 20 53 32 43 eller tanja.fynbo@3f.dk Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt