Nyheder
Syng i Arbejderkoret Har du lyst til at synge gamle og nye arbejdersange sammen med andre? Så se med her.

I forbindelse med forberedelserne til arbejderbevægelsens 150 år blev der på Arbejdermuseet etableret et kor, der består af sangglade mennesker med interesse for arbejderbevægelsens sangskat.

Koret øver i Arbejdermuseet hver anden torsdag i ulige uger kl. 17-19, men i samarbejde med korleder Ulrik Scheele er de i fuld gang med at hyre endnu en korleder med det mål, at øve hver torsdag.

Foreløbig har Arbejderkoret sunget til FH´s arrangement i Rømersgade, da arbejderbevægelsen fyldte 150 år.
De deltog i Kulturnatten på Arbejdermuseet sammen med Oktoberkoret, og sang nogle julesange i forbindelse med museets julebanko til fordel for Børnenes Kontor. På sigt satser koret på optræden ved fagforeningers generalforsamlinger, 1. maj og andre arrangementer indenfor arbejderbevægelsen.
Korets flerstemmige repertoire er primært koncentreret om nye og gamle arbejdersange, men ved særlige lejligheder, som f.eks. jul vil andre sange indgå. Man betaler pt. 100 kr. i kontingent pr. måned, men dette vil regulere sig i forhold til antallet af kormedlemmer.

Covid-19 har besværliggjort opstarten, men nu søger de flere medlemmer i alle stemmegrupper. Du behøver ikke at have en operasanger eller musicalskuespiller i maven, men kan du synge rent og vil være med i et hyggeligt fællesskab. Kontakt Kirsten Ohlsen på tlf. 40 95 73 25.
Du er velkommen til at komme og deltage for at vurdere, om du har lyst til at blive en del af Arbejderkorets fællesskab.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt