København
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F København. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Se alle
Fyraftensmøde om natarbejde
Medlemmer
Klap forhandlerne ind for Den Grønne Gruppe
Alle
HRK Reservetjenerfond afholder generalforsamling
Alle
Nyheder Se alle

3F'erne fik begrænsede tab i historisk svært investeringsår

2022 blev et meget dramatisk år med massiv modvind for både aktier og obligationer verden over. Det ramte alle pensionsselskaber, men 3F’ernes pensionsselskaber, Industriens Pension og PensionDanmark, kom igennem året med de mindste tab i branchen.

Stor demonstration imod afskaffelsen af store bededag

Søndag den 5. februar fra klokken 14-16 vil en stor demonstration finde sted på Christiansborg Slotsplads i København.

Vinterferie med PlusKort rabat

Er du én af dem, som har taget fri i vinterferien, og mangler du nogle tips til, hvordan du kan fordrive tiden i den kolde tid? Så læs mere her.

Skriv under: Bevar store bededag

Er du enig i, at store bededag skal bevares, så skriv under på bevarstorebededag.dk.

Lager & terminalarbejdere fra transportområdet udtaler følgende

102 Lager- og Terminalarbejdere samlet til konference på Langsøhus i Silkeborg, den 7. og 8. januar 2023, udtaler følgende:

Erhvervsuddannelse på dagpenge

Hvis du er ledig, over 30 år, måske ufaglært eller faglært med en forældet uddannelse, og bor i Københavns Kommune, kan det være, at du kan gennemføre eller tage dele af en erhvervsuddannelse, mens du modtager dagpenge.

Det nye regeringsgrundlag for SVM regeringen

I forbindelse med regeringsskiftet udtaler formanden for 3F København John Ekebjærg-Jakobsen:

Husk, at du har disse forsikringer via din pensionsordning

Når du tænker pension, er forsikring måske ikke lige det første, der falder dig ind. Men din pensionsordning indeholder også forsikringer, der sikrer dig og din familie økonomisk tryghed i arbejdslivet. Herunder kan du læse mere om, hvordan de dækker.
Medlemsblade Se alle

Medlemsblad 3F København nr. 8 - december 2022

Bl.a. om det nye regeringsgrundlag, udlicitering af facility management i forsvaret, en dag i modtage-teamet, budget og kontingent 2023, solidaritetsprojekt i Zimbabwe, elevgruppen i 3F København, målrettede kursustilbud til 3F medlemmer, stiftelse af den rumænske klub, afskaffelse af seniorpension.

Medlemsblad 3F København nr. 7 - november 2022

3F Københavns medlemsblad med fagforeningens årsberetning 2022. Her kan du blive meget klogere på, hvad der er foregået i fagforeningen det seneste år. Bladet indeholder også årsregnskab og kandidater til bestyrelsen.

Medlemsblad 3F København nr. 6 - oktober 2022

Bl.a. om: Ja til tryghed og velfærd - Nej til skattelettelser til de rige, 3F Kongressen 2022, Arbejderhistorie fortalt af 3Fere på Arbejdermuseet, Fagligt netværk hjælper meget, Patientsikkerheden i fare på Riget, Erhvervsuddannelse på dagpenge, Geneveskolen 2022, Arbejdsmiljø er kommet...

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt