København
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F København. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Se alle
Ordinær generalforsamling 2022 Alle Kræver ingen tilmelding
Nyheder Se alle

Spar penge på efterårets uhyggelige oplevelser

Kalenderen og vejret fortæller os, at efteråret er kommet. Indendørs hygge på sofaen med en kop varm kakao i hånden er måske det mest nærliggende at bruge tiden på, men hvis du vil opleve noget mere, så læs med her!...

3F København søger faglig sekretær

3F København søger en faglig sekretær til tiltrædelse senest den 1. december 2022. Du vil blive en del af vores modtageteam i faglig afdeling. Vores medlemmer møder modtageteamet i faglig afdeling ved deres første møde med deres fagforening enten ved...

Støt Børnecancerfonden og få en fodbold

Endnu engang går 3F sammen med Viaplay og Select for at støtte Børnecancerfondens arbejde med kræftramte familier.

Kom og vær med til 3F Superliga

3F er hovedsponsor på Danmarks bedste fodboldrække 3F Superliga. Det betyder endnu flere fordele til dig som medlem af 3F.

Jensens Bøfhus A/S underbetaler stadig deres ansatte

Siden 2020 har Jensens Bøfhus A/S ikke haft overenskomst, fordi de ville give deres unge tjenere 20 kroner mindre i timen.

Udtalelse fra 3F Københavns bestyrelse den 6. april 2022

3F Københavns bestyrelse siger nej til at afskaffe forsvarsforbeholdet!

Henning Overgaard valgt til ny forbundsformand for 3F

3F’s delegerede har på den ekstraordinære kongres i Odense Kongrescenter enstemmigt valgt Henning Overgaard som ny forbundsformand for 3F.

Tag det lange lys på, når du tjekker din pension

2021 var et fantastisk investeringsår med afkast helt i top til 3F’erne, der typisk har deres pensionsopsparing i Industriens Pension eller PensionDanmark. Det nye år har imidlertid budt på bølgeskvulp på de finansielle markeder.
Medlemsblade Se alle

Medlemsblad 3F København nr. 5 - september 2022

Bl.a. Kampen for velfærdssamfundet, højere dagpenge i 3 måneder til kernetropperne, chikane er aldrig i orden, DMC22, 3F kongres 22, #3ffastfoodworkerscopenhagen, jobpatruljen 2022, ungdomsnetværket, lokalaftale med Medlog i hus, organisering i KKRS, klubbernes aften i 3F København, psykisk værktøjskasse, mangfoldighedsdag...

Medlemsblad 3F København nr. 4 - juli 2022

Bl.a. om mangel på arbejdskraft og risiko for social dumping, Moderne daglejere på 0-timers kontrakter, Nej til EU mindsteløn, krav til OK23 på transportområdet, Mangfoldighedsdag 2022, #ElevernesOK konferencen, OK23 workshop i PSHR-klubben, kick-off sensommerfest indbydelse.

Medlemsblad 3F København nr. 3 - maj 2022

Bl.a. om den organiserende fagforening, pensionsalder og efterløn, organisering på Panum, Rinas 1. maj tale, sommer camp, unge vil gerne fællesskabet, jobpatrulje 2022, blive bedre til dansk og engelsk, Tivoli kampagne ´22.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt