Aktuelt
Nyheder

En gæv kammerat er gået bort.

Nævnsmand og formand for Havnearbejdernes Klub af 1980 Per Hasager fra Copenhagen Malmø Port er her ikke mere. Han sov ind den 25. april 2023, 66 år gammel.

OK23 - 3F København anbefaler at stemme ja

3F Københavns ekstraordinære generalforsamling anbefaler medlemmerne at stemme ja til mæglingsskitsen til OK23

Brd. Price og Hereford lockouter 3F medlemmer

Brd. Price og Hereford har valgt at lockoute alle medlemmer fra 3F i deres restauranter i Tivoli fra i dag d. 29. marts. De er ikke opsagt, men smidt ud fra arbejdspladsen med øjeblikkelig virkning fordi de er medlem af...

Erhvervsuddannelse på dagpenge

Hvis du er ledig, over 30 år, måske ufaglært eller faglært med en forældet uddannelse, og bor i Københavns Kommune, kan det være, at du kan gennemføre eller tage dele af en erhvervsuddannelse, mens du modtager dagpenge.

3F'erne fik begrænsede tab i historisk svært investeringsår

2022 blev et meget dramatisk år med massiv modvind for både aktier og obligationer verden over. Det ramte alle pensionsselskaber, men 3F’ernes pensionsselskaber, Industriens Pension og PensionDanmark, kom igennem året med de mindste tab i branchen.

Lager & terminalarbejdere fra transportområdet udtaler følgende

102 Lager- og Terminalarbejdere samlet til konference på Langsøhus i Silkeborg, den 7. og 8. januar 2023, udtaler følgende:

Det nye regeringsgrundlag for SVM regeringen

I forbindelse med regeringsskiftet udtaler formanden for 3F København John Ekebjærg-Jakobsen:

Husk, at du har disse forsikringer via din pensionsordning

Når du tænker pension, er forsikring måske ikke lige det første, der falder dig ind. Men din pensionsordning indeholder også forsikringer, der sikrer dig og din familie økonomisk tryghed i arbejdslivet. Herunder kan du læse mere om, hvordan de dækker.

OK23 Overenskomsterne skal fornyes - mere i løn og tryghed i ansættelsen

Ovenpå en pandemi, hvor mange virksomheder har pæne overskud, så raser krig og krisen, og inflationen er enorm. Forventningerne er høje hos medlemmerne, som arbejder på det private område – nu skal der ske noget, som sikrer løn og liv....

Krav til den kommende regering

Udtalelse. Med energikrisen og en tårnhøj inflation udhules vores lønninger, vores dagpenge og kontanthjælp. De dårligst stillede kan ikke få enderne til at mødes, og flere er i fare for at miste deres bolig. Regningen sendes til arbejderne og de...

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt