Københavns Chauffører
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Københavns Chauffører. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

Nominer din arbejdsplads og få et gavekort

Er din arbejdsplads en af landets bedste? Så er det nu du kan nominere din arbejdsplads i konkurrencen om at blive Årets Arbejdsplads 2021.

Hvordan skal din udlandsrejse se ud i 2021?

Med PlusKort får du rabat på rejser til udlandet hos flere forskellige rejsepartnere. Vi har lavet en oversigt over udvalgte rejsepartnere, hvor du kan benytte rabatten. Der er både noget for dem, der er til charter, ferier tæt på natur...

Få 100.000 kr. hvis du bliver alvorligt syg

Dit pensionsselskab kan hjælpe dig, hvis du bliver alvorligt syg og fx får visse former for kræft eller en blodprop i hjertet.

LUKKEDAGE

Grundet Kr. Himmelfartsdag holder Fagforening og A-kasse lukket torsdag den 13. og fredag den 14. maj.

Se hvad der står på pensionskontoen via mobilen

Med mobiltelefonen kan du nemt følge med i din pensionsordning – i frokostpausen, på sofaen derhjemme, eller hvor det nu passer dig.

Leder Chaufføren 3 2021

STOP vi er så tæt på!

Industriens Pension: Pensionsordningen bliver endnu mere fleksibel

Til sommer ændres pensionsordningen i Industriens Pension, så eksisterende medlemmer med små indbetalinger helt kan fravælge alle forsikringer og i stedet spare mere op til pension, mens nye medlemmer med små bidrag automatisk får en ordning uden forsikringer.

En varm tanke fra os til jer – Et år efter, at Danmark lukkede ned

Torsdag 11. marts 2020 er historisk. Det er nemlig den dag, hvor statsminister Mette Frederiksen lukkede Danmark ned på grund af en global pandemi.
Medlemsblade Se alle

Chaufføren 4 2021

Bag rattet i de gule busser i 34 år Efteruddannelse – kører det for dig? Hurtig diagnose Pension Danmark Fagbevægelsens 1. maj Hey Chauffør - har du tid til at leve lidt længere? Egenkrontrol af lønsedler i ’busseriet' Ny lov...

Fagbladet 3 2021

Sikkerhedsnettet der forsvandt. Dagpengemodtagere, der tager vikartimer, mister op til 10.000 kroner om måneden.

Chaufføren 3 2021

En kvindelig chauffør i højt gear Shit-storm mod nemlig.com Ny lovændring - eller hvad...? Jobannonce (2018) Hvordan er man på bølgelængde på farten Færdselsstyrelsen ændrer fortolkning 1. maj Branchegeneralforsamlinger 2021 Fødselsdage og Jubilæer Bjarke Herman Rasmussen
Kontakt