Nyheder
Leder Chaufføren 4 2023 Jeg har en drøm..

Rygterne svirrer, snakken går. Indtil videre er der hold i dem. Vi snakker sammen med andre Fagforeninger i 3F om at lave en ny stor fælles 3F Fagforening.

Selv om rygterne taler sandt, så er det jo ikke nødvendigvis på en og samme tid en sandhed, at det så også bliver til en sand fortælling.

I øjeblikket har vi grundige og meget tillidsfulde samtaler med først og fremmest 3F Vestegnen, 3F Vestegnen Industri og måske også 3F Tåstrup om en stor fælles Fagforening.

Andre afdelinger i 3F københavnsområdet har også vist en interesse for at høre og måske være med i etableringen af en ny stor og stærk afdeling for det københavnske område, og i min optik skal alle være hjertelig velkommen, også hvis det bare i første omgang kun er snak.

Vi har ikke indledt disse drøftelser fordi vi ikke kan klare os selv. Vi har et stabilt medlemsgrundlag, vi har en stærk organisation og en bundsolid økonomi.

Vi gør det fordi vi vil bruge flere kræfter til alt det, som vores nutid og den fremtid vi kan øjne kræver og fortsat vil kræve af vores ageren.

I dag klares meget arbejde igennem computeren, og medlemmernes fysiske tilstedeværelse er ikke en absolut nødvendighed; men selv i de tilfælde vil flytning fra vores nuværende adresse på Svanevej til en måske ny adresse i Glostrup være en fordel, for det helt store flertal af vores medlemmer.

Arbejdspladserne er der, og det er også der vi skal være, og fortsat vil være. For det er vores mission. Og samtidig vores vision at gøre det bedre! Det er jo det som det hele drejer sig om.

Måske vil I være med til at virkeliggøre mine drømme, altså at få dem opfyldt. Når vi kommer tæt nok på, og vi kan lave et papir på det, så håber jeg at I vil være med til at lave en stærk Fagforening, endnu stærkere.

Nyd sommeren, lev livet og glæd dig selv og din familie. Sammen kan vi mere!

Rigtig go’ sommer!


Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt