Køge Bugt
Aktuelt
Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder fra 3F Køge Bugt. Du finder også en oversigt over aktuelle aktiviteter.
Aktiviteter Der er ingen aktuelle aktiviteter Nyheder Se alle

12 ideer til julegaveindkøb med PlusKort

Julen står for døren, og det er tid til at få styr på julegaverne. Med PlusKort sparer du penge på et bredt udvalg af produkter, som vil bringe glæde hos alle aldersgrupper. Netop nu kan du også være med i...

Julehygge Torsdag d. 15. december 2022 Fra Kl. 10:00 til kl. 13:00 For Pensionister, Efterlønnere og Førtidspensionister

Der bliver afholdt julehygge i afdelingen 3F Køge Bugt Lykkebækvej 4, 4600 Køge Torsdag d. 15. december 2022 Fra Kl. 10:00 til kl. 13:00

Skal du have en ekstra julegave i år?

Spil med i PlusKort julekalenderen, og vind tøjgavekort, sæsonkort til forlystelsesparker, gavekort til oplevelser og meget andet.

Ansvarsforsikring der ikke koster ekstra

Er du mellem 18 år og 25 år, er der her en helt særlig medlemsfordel der hjælper dig, hvis du kommer til at skade andre eller andres ting.

Tillidsmandsringen Per Aarsleff A/S 25 års jubilæum

Tillidsmandsringen Per Aarsleff A/S havde 25 års jubilæum, som blev fejret ved årsmøde 7. - 8. oktober 2022

PensionDanmark tilbyder fremtidsfuldmagt og testamente gratis til medlemmer

Har du pensionsordning i PensionDanmark kan du skabe sikkerhed om fremtiden med en fremtidsfuldmagt og et testamente, som skaber klarhed for dig og dine nærmeste.

PensionDanmark tilbyder hjælp til at finde den rette behandling

Har du ondt, og er du i tvivl om, hvad du skal gøre ved det? Så kan du ringe til PensionDanmarks fysioterapeuter. Ring til Behandlingsrådgivningen på 7010 0806 alle hverdage kl. 8-18. Du kan også bestille tid til behandlinger direkte...

3.000 behandlere står klar til at hjælpe dig

På flere end 800 klinikker landet over står godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer klar til at hjælpe med at behandle og forebygge smerter og skader. Online-adgang til læge og psykolog er også blandt de mange muligheder i Pension Danmarks sundhedsordning.
Medlemsblade Se alle

Fagbladet 6/2022

Læs bl.a. om: Skyggemedarbejdere. En tragisk ulykke har kastet lys over den skjulte rengøring, der foregår efter lukketid.

Fagbladet 5/2022

Læs bl.a. temaet: Slidt ned - om 3F'ere, der har så stærke smerter på grund af deres nedslidende arbejde, at de tvivler på, om de holder til pensionen. Læs også om valgene til 3F's kongres i september.

Fagbladet 4/2022

Læs bl.a. om: Er du en del af den grønne fremtid? I Ukraine er det kun invalide, der kan leve af andres penge. Farvel til puck, hej til murerske.

Masser af fordele med 3F Som medlem af 3F får du mange gode fordele og rabatter:
  • Rabat på dine forsikringer
  • Rabat i mere end 1.300 butikker og webshops
  • Fri adgang til 3F Superliga
Kontakt